Блам држава

Член од
24 октомври 2013
Мислења
12.192
Поени од реакции
26.997
Значи во целата историја на оваа држава за вас нема ниту еден ваков случај каде the bad guy е македонецот?
Судам за колективитет само за настаните за Смилковското затоа што имаше протест за ослободување на извршителите на убиството и помагачите. За останатите случаи, лично, гледам како поединечни случаи каде сторителот на кривичното дело мора и треба да оди во затвор. Дури ни Дуи не врши сега притисок за нивно ослободување, нешто што го гледавме во минатото.

Инаку и мене ме интересира листата на форумџии кои се за ослободување на убијците и помагачите на Смилковското езеро. :)

Член од
1 март 2021
Мислења
338
Поени од реакции
758
Ме интересира дали за овие претходно случаеви кои ги спомнавте, убиството на тие кои се враќале од свадба и тој во Ѓорче на семафор, дали убијците се фатени или побегнале на косовско поле терористичката мека?

Диле Јоргачев

Одделение за заштита на народот
Член од
3 април 2017
Мислења
8.693
Поени од реакции
28.205
Ме интересира дали за овие претходно случаеви кои ги спомнавте, убиството на тие кои се враќале од свадба и тој во Ѓорче на семафор, дали убијците се фатени или побегнале на косовско поле терористичката мека?
Ги фатија случајно.Чувар у затвор им рентал мобилен и бил ставен под мерки,му го прислушкувале телефонот.И кога случајно ги слушале разговорите едно година дена после убиството,ги открија.До скоро беа у затвор,сега не знам

Mundell

тој со бројките
Член од
24 септември 2014
Мислења
622
Поени од реакции
1.059
Последно уредено:
Член од
12 јули 2018
Мислења
1.816
Поени од реакции
5.921
Ако Македонци се напднати од сограѓаните не смеат да се бранат, ако се бранат се ладнокрвни убијци и заслужуваат најстрога казна. Ако сограѓаните изрешетаат Македонци додека ловат риба, ако избодат некој во автобус само затоа што зборувал на македонски, ако од чиста мира нападнат некој член на македонска навивачка група и го убијат, ако избодат некој затоа што не им се допаѓа како ги погледнал, или како одел, или како зборувал на телефон, тогаш тие се невини, наместено им е и треба да се ослободат, и се протестира за нивно ослободување со тепање на полицијата, со знамиња на голема албанија, со учк извици, илириди, итн. Има логика, дефинитивно...

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
Јас знам дека вие докрај на животот ќе ги браните вашите убијци, само затоа што убиле албанци, само укажувам на лицемерноста.
Кур ме боли што вие форумџиите ги браните, ама кога се поклопува тоа со постапките на институциите е тоа е бламот.
А и тие форумџии неалбанци кои имаат различно мислење од мнозинството едноставно ги масакрирате.
ти си болан дечко, озбиљно ти кажују...
Автоматски споено мислење:

Иначе психологијата треба 20% браќава да ги изучува, односно како феномен да се напаѓа 10 на 1 и тоа повеќе пати видено и тоа кога им на око изгледа физички инфериорен, исто така во Куманово се има десено во еден клуб да удрат некој кој бил случајно обезбедување ама на рааст низок, когаа им излезат баткиве прво ги бркале две улици и стигнале до нивниот локал звани Баш Пеливан... и нормално излезат 30 луѓе да ги бранат, ама баткиве спојат со асфалт дваица или троица, плус на око делуваат страшно овие со наведната глава само се вратат во нивниот локал и мук... једина таква психологија во животинскиот све ме асоцира на хиени.

Последно уредено:

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.652
Поени од реакции
22.387
Член од
3 ноември 2009
Мислења
6.970
Поени од реакции
41.308
Телма плаќана од владата? Телма најнезависниот медиум во целиот свет што спушташе црвени телефони на режимот се плаќани од владата на ЗЗ? Не е можно ова, мора да не некоја вмровска монтажа и намештаљка. Сигурно прашањава му се подметнати на Боби од слуги на белата палата. Очекувам Константин војводата да одржи прес пред седиштето на вмро и да го праша Мицковски дали Груевски од Будимпешта му нареди да ги подметне овие прашања на Боби Христов и Телма. Очекувам одговорност.

Член од
8 мај 2013
Мислења
11.910
Поени од реакции
36.986
"Бројот на поени е ист, не се согласувам дека има стагнација." Недоразбирање е во прашање, не му е македонски мајчин јазик на човекот изгледа.
Dumb & Dumber вчера и двајцата :LOL:

Kajgana Shop

На врв Bottom