nick panelrazarac, vrlo inteligentno i inovativno ime, čestitam. Osobno u svom postu nisam mislio na tebe ali kad si već tu drago mi je i tebi reći ponešto.
To obraćanje sa slušaj ti koristi kad se sa svojim seljanima dogovaraš tko će kupiti novu frezu za traktor. Fali ti poniznosti. Ti, a i neki drugi, stvarno misliš da je ne znam da postoje multitunneri? Lik je slao slike mutiLNB-ova te sam mu u tom smislu objasnio kako radi tehnologija a ta je da ako imaš 33333333333 LNB-ova i 1 (jedan) tunner možeš gledati 1 (jedan) kanal na TV i preko WebIF-a samo kanale iz tog frekvencijskog range-a. Šta tu nije jasno. Multi tunner nije 1 tunner, nego je multi valjda zato što ih ima više unutra. Nije teško to shvatiti. Za tik evo još jednog koji gleda utakmicu iz sobe dok mu žena gleda sapunicu. Beztežinski otkrio ameriku jer gleda on s jednog tunnera a gospođa s drugog. Još malo ubacio Unicable tehnologiju da ispadne moderan u nazivima.
Zgodna družina ste vi, sve tehno magovi LOL
Nego, pusti sad to kažeš nalazio si Dreambox sa 4 tunner-a? daj link da vidim taj multitunner koji ima 4 tunner-a u sebi? Šta taj ima kao 4-ti tunner ako recimo ima 2x DVB-S2X i 1x DVB-C/T2. Četvrti mu je mikrovalna ili ?