Auu brate i tebi je zanimljivo u zivotu, sad ga pretjera, da nisi pomijesao pivo i rakiju haha!?Jbt gasim skener,ovo mi pretrpa ssd,i usput da pitam od ovih sto nemaju skenere jel imaju za prodat kakav hdd od par tb,treba mi za ove liste.Kad pogledam u folder nijedna lista nema vise od par mb a vec se 1 gb skupilo.Kolega Open mi je trebao uz skener i hard disk pokloniti
Nebi hvala cuvaj ga za sebe, a i nebi bilo fino pored par GB listi da ti dajes to sto si jedva upecao hehePrijatan vikend obojici,u međuvremenu i meni openbullet nađe jadan mac,pa
ako nekome treba rado ču ga podeliti.
![]()
Ti si drem king jer jos imas starog rutera kad ti uvale ovog sa zapada spast ces na tanjur sa drskom ko i mi nekoji.
Автоматски споено мислење:
![]()
sad ce @olbih 7 lista visekonekcijskih da ti posaljeKoliko samo hvale sa listama a kad bi od nekog zatražio da pošalje jednu nebi dobio...cemu samo hvala???
Kad ti to objasniš tako uvjerljivo i ateista odmah vjernik postane.Neznam na koju foru ovi radi al da radi brutalno dosad 31 kom i skoro sve nase kanale imaju i to preko 300 svaka.Za neke prvi put cujem sad.Na drugom 4 za sad .Jedino ne posprema sve treba kopirat rucno il dok dode do kraja do nove godine hahaaaaa
Ti sa zapada ti uvalili PRC.kad ti uvale ovog sa zapada
Jel to slika iz mladosti?
Автоматски споено мислење:
![]()
slabo je to, jedan ne radi, a drugi gledas samo ono sto gazda gleda
samo ne pitajte sta i kako oko ovoga.... tu je starbuck majstor njega sve pitajte...![]()
??Jel to slika iz mladosti?![]()