- Член од
- 19 ноември 2018
- Мислења
- 125
- Поени од реакции
- 172
šapni i meni na ppHocu li javno sapnuti ili na pp![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
šapni i meni na ppHocu li javno sapnuti ili na pp![]()

Nemoze se poslat porukapa obratite se open atv ,on je rekao da ce dijeliti ko god mu se javi
skidam kapu
Автоматски споено мислење:
kako je moguce da udp strim (prenos utakmice) ide 7sec. ispred satelita (da nije zbog c linije)
cudi me da nemoze a bio je bas voljan da podijeli skriptu svimaNemoze se poslat poruka
Ja nemogu da posaljem neka jos neko probacudi me da nemoze a bio je bas voljan da podijeli skriptu svima
Neznam na koju foru ovi radi al da radi brutalno dosad 31 kom i skoro sve nase kanale imaju i to preko 300 svaka.Za neke prvi put cujem sad.Na drugom 4 za sad .Jedino ne posprema sve treba kopirat rucno il dok dode do kraja do nove godine hahaaaaacudi me da nemoze a bio je bas voljan da podijeli skriptu svima
Ja se nebi sa tim igrao to je ko da tornado prode sve ce da ode u da ne kazem......cudi me da nemoze a bio je bas voljan da podijeli skriptu svima
A vidim sad u drugom redu sam zajebao bem ti naocale bolje bez njih vidim hahaaaa.Ode ja odavde hahaaaa i tebi bi bilo bolje pamet u glavu sa tim.kod mene posprema sve samo,netrebam kopirati nista rucno,posalji mi tu skriptu da ti je ja podesim kako treba![]()