e ovo je posao a ne slikeLijep pozdrav i svako dobro!
e ovo je posao a ne slikeLijep pozdrav i svako dobro!
.e, kad bi još i scripta bila dostupna, gdje bi nam bio krajLijep pozdrav i svako dobro!
a, cemu to sluzi ?e ovo je posao a ne slike
Ne skreci sa temeJa stvarno ne mogu da razumim sta je tu toliko iritantno kad Šota ili bilo ko zalijepi sliku nekog kanala, skenera i slično ?
Pa to može samo smetati onom ko je ljubomoran . Evo šta drugo nek mi napiše neko?
Tjerate čovjeka s foruma koji unese živost na topic i to je činjenica, zezamo se kroz te slike ..sta ko ima , sta nema ,sta je aktuelno u IPTV vodama, jedan drugog motiviramo ..imamo zdravu konkurenciju i to vam smeta ?
Možda je bolje kad se pojavi neko poput onog sinoc koji za 4 godine nije posta objavio , a našao se kritikovati kako mu smetaju slike i kako niko liste ne objavljuje ?
Predlažem da naredne 4 godine onda svi šutimo i kupimo liste sa sajta , samo ne znam ko će ih onda objavljivati .. možda neki sveti zastitnik foruma se pojavi pa bude sve visekonekcijske lijepio , a mi samo da kupimo..![]()
sluzi da zalimo mi koji nista naci neznamo osim dreamboxaa, cemu to sluzi ?
pa sad, ne ozbiljno, a cemu to sluzi, moze li se iskoristiti za nesto, evo, ako neko zna, neka kazesluzi da zalimo mi koji nista naci neznamo osim dreamboxa
pa covjek izbacio nama ono sto skripta njemu izbaci,samo sto je greskom zaboravio da ubaci skriptu,valjda ispravi postpa sad, ne ozbiljno, a cemu to sluzi, moze li se iskoristiti za nesto, evo, ako neko zna, neka kaze
ahapa covjek izbacio nama ono sto skripta njemu izbaci,samo sto je greskom zaboravio da ubaci skriptu,valjda ispravi post![]()
pa de me nauci kako da i ja skeniraminformacije radi (ne hvalim se)
pazi ovo, nadjem dreambox, a u njemu iptv liste i c linije, kako to
Автоматски споено мислење:
pa, pazi ovo, skeniras udp liste, i nadjes u npr. holandskoj listi, hrvatske i srpske fhd kanale
Автоматски споено мислење:
pa, astre, pa m3u8 liste, sve se to skenira moj @olbih
haha pa kako cu znati ako udp samo imam ono javno,daj me nauci da upadnem tamo gdje i tii, sta mislis moj @olbih, koj su bolje liste, mac i m3u ili udp liste
kako, kada ti kazes da ja to ne znampa de me nauci kako da i ja skeniram![]()