Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Ja stvarno ne mogu da razumim sta je tu toliko iritantno kad Šota ili bilo ko zalijepi sliku nekog kanala, skenera i slično ?

Pa to može samo smetati onom ko je ljubomoran . Evo šta drugo nek mi napiše neko?

Tjerate čovjeka s foruma koji unese živost na topic i to je činjenica, zezamo se kroz te slike ..sta ko ima , sta nema ,sta je aktuelno u IPTV vodama, jedan drugog motiviramo ..imamo zdravu konkurenciju i to vam smeta ?

Možda je bolje kad se pojavi neko poput onog sinoc koji za 4 godine nije posta objavio , a našao se kritikovati kako mu smetaju slike i kako niko liste ne objavljuje ?

Predlažem da naredne 4 godine onda svi šutimo i kupimo liste sa sajta , samo ne znam ko će ih onda objavljivati .. možda neki sveti zastitnik foruma se pojavi pa bude sve visekonekcijske lijepio , a mi samo da kupimo.. :)
Ne skreci sa teme:-) Je'l ovo tvoje http://dadoremix.org:xxxx/ :icon_mrgr:

informacije radi (ne hvalim se) :D
pazi ovo, nadjem dreambox, a u njemu iptv liste i c linije, kako to
Автоматски споено мислење:

pa, pazi ovo, skeniras udp liste, i nadjes u npr. holandskoj listi, hrvatske i srpske fhd kanale

pa, astre, pa m3u8 liste, sve se to skenira moj @olbih

Последно уредено:
informacije radi (ne hvalim se) :D
pazi ovo, nadjem dreambox, a u njemu iptv liste i c linije, kako to

pa, pazi ovo, skeniras udp liste, i nadjes u npr. holandskoj listi, hrvatske i srpske fhd kanale

pa, astre, pa m3u8 liste, sve se to skenira moj @olbih
pa de me nauci kako da i ja skeniram :)

Pozdrav,da li postoji mogucnost ako imam Total TV da ga dijelim u sobu na drugi tv? Al da ne gledam iste kanale

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom