Nikad nisam imao problem ako sam nesta dobio da se i zahvalim kako na Pm tako i javno ... i sto se tebe tice to sam i uradio u par navrata ovdje na forumu za dobivenih par mac ujedno preko pm napisao svaka cast i slicno...
Ne znam zasto imas potrebu svaku godinu da me prozivas ?
Neke od prepiski sa tobom sa SF-a
Tvoje pitanje:
16.03.2014
Sota prijatelju daj mi reci dali se arene mogu preko url helpera sa doticnog sajta gledati u Hrvatskoj dali treba profi ili nesto drugo
Pitao si me za Url Helper kojeg sam ti dao i napisao
naravno dobio si adekvatan odgovor
Sto se tice Url Helper
18.10.2014
Evo ti moj KEY cuvas za sebe ako nije problem ... ujedno si dobio Url helper od mene .....
tvoj odgovor
18.10.2014
ok puno ti hvala
Ovdje si trazio od mene
23.01.2015
Nisam ti mogo doci do pm pa ti saljem preko ovog daj mi reci dali imas mozda za balkantvmedia nove servere ovi mi pola ne rade znaci ne trazim te user i pasworda ni listu samo servere poz...Damir
dobio si od mene listu
Ovi si pisao meni na Pm dana,
01.04.2015
Stvarno gori cijeli se dan zezam oko kbc liste o ovoj se radi
109.206.96.129:1935/live/pinkzabava_1m.stream/playlist.m3u8
Jako mi secka u vlc sa proxy 109.206.97.156:8080
Pa bi te molio kako da tome doskocim dali ima jos koji pleyer koji
podrzava proxy mozda mpv ili neki drugi dobra lista
a zeza molio bih te za pomoc
jer ako mi ti ne pomognes nece niko
naravno poslao sam ti listu a tvoj odgovor je bio
Stvarno si me iznenadio sa listom hvala ti puno od srca
itd.... itd....
Onomad ni Pm nisi znao poslati pa si mislio ako me zapratis da mozes da mi pises ... ja sam ti odgovorio da to nije tako ....
jel treba jos ????
Moj prvi post u VIP temi dok je bilo liste sa Ime/Ime
18.03.2016
takodjer nalazio na ovaj nacin i slican mac .....
stalker_portal/server/adm/tv-channels/iptv-list-json
pocetak 2018-te a i ranije nalazio mac na osnovu salezli skenera onomad... i slicno....
Tako si isto pisao za StbEmu par stranica unazad ....
Za
da ne mogu Mac da pustim preko Stb ... naravno da sam ti dokazao suprotno ...
O mom ranijem sudjelovanju godine 2010 pa na dalje i oko svega vezano za IPTV da ne pricam dal se radilo o Nettv Plus... Viber Player... itd.... po raznim forumima darivao ljudima svasta nesta ....
Kad ne znas sta ces onda vrijedjas i napadas ... prozivas bez potrebe nicim izazvanim porodicu .... to govori o tebi...... a da ne spominjem koje psovke si mi slao preko Pm ... jadno sa tvoje strane ali istinito jer i za te psovke imam slikovite dokaze
Edit:
Sto se tice tvog nekog skeniranja i skenera koliko mi ostalo u mozgu nije tvojih ruku djelo nego nekog dal tvog surjaka ili slicnog .... dal iz austrije ili vec ... to si mi sam pisao na Pm ....
Toliko od mene i pokusaj u narednom periodu biti covjek i mani se prozivanja nicim izazvan
Pozdrav