Како го кажа ова, како Милан да е тешка боранија, па од толку јаки тимови баш него да го избереЌе им се најде Манџукиќ на Милан бе, не знам зошто не го имаше собрано некоја екипа досега.
Не, туку ме зачуди како некоја екипа не го собра досега, нели слободен играч беше.Како го кажа ова, како Милан да е тешка боранија, па од толку јаки тимови баш него да го избере![]()
А ти сериозно мислиш дека Челзи има барем некакви шанси да го ангажира Халанд? Ако е така примам кладба, можеш да си одбереш и сума.Не се губи.
Да има огромни шанси пошто има Челзи пари да го плати. Не знам што има врска моментални топ 6 кога има уште пола сезона за играње. А и да не е така ништо не значи кој кај ќе заврши за наредна сезона. Секако дека Лидс имал поголеми шанси да го земе Халанд од Челзи. Уживај.А ти сериозно мислиш дека Челзи има барем некакви шанси да го ангажира Халанд? Ако е така примам кладба, можеш да си одбереш и сума.
Било кој клуб од топ 6 од ПЛ има поголема шанса да го добие Халанд од Челзи. Дури и Лидс.
Да има огромни шанси пошто има Челзи пари да го плати. Не знам што има врска моментални топ 6 кога има уште пола сезона за играње. А и да не е така ништо не значи кој кај ќе заврши за наредна сезона. Секако дека Лидс имал поголеми шанси да го земе Халанд од Челзи. Уживај.
Кажа типот што напиша дека лидс има поголеми шанси да го земе Халанд од Чезли.... греота.
Тропаш глупости од космички размери.
Ти кажав, кога си толку сигурен повели, опклади си.
Тој тим што ќе може да одвои 100+ милки за напаѓач ќе го лапне. Челзи се истроши, зема доста офанзивни фудбалери и само затоа не верувам да идат на Хааланд. Иначе они и Сити у ПЛ би ми биле најголеми фаворити.А ти сериозно мислиш дека Челзи има барем некакви шанси да го ангажира Халанд? Ако е така примам кладба, можеш да си одбереш и сума.
Било кој клуб од топ 6 од ПЛ има поголема шанса да го добие Халанд од Челзи. Дури и Лидс.
Како тоа сериозни ЗАСИЛУВАЊА, а правиш математики за ПРОДАЖБА?Ima seriozni klubovi se zanimavaat so seriozni zasiluvanja. A ima i klubovi koi se zanimavaat so pozajmici kako Kosta ili se zasiluvaat so Choupo-Muting, Sarr i Roca.
So inka da ti turi za dzabe, bunar bez dno, livestream fan. Vo normalni uslovi klub so duplo povekje budzet treba da bide pred drugite. Sve drugo e iznenaduvanje, so ne znaci deka nemalo sansi.Како тоа сериозни ЗАСИЛУВАЊА, а правиш математики за ПРОДАЖБА?
Како тоа сериозен клуб кога домашна титула немате видено ДЕВЕТ години?
Како тоа сериозен клуб кога последна титула ви е домашниот куп пред 4 години?