saskon
☺
- Член од
- 22 август 2008
- Мислења
- 2.231
- Поени од реакции
- 5.465
Модератор овде никогаш, само овој што е сега нека си ја врши работата.Си се намерачил модератор да станеш.И поткуп нудиш![]()
Модератор овде никогаш, само овој што е сега нека си ја врши работата.Си се намерачил модератор да станеш.И поткуп нудиш![]()
idehttp://godzillaiptv.com:88 jel ide ovaj server jos
Iskluci i instaliraj eset internet securityStrucnjaci pitanje za defender na win 10 iskljuciti ili ne i dali instalirati novi ant i koji
Jesu li mu jebali nanu ? E neka su ...i tako malo po malo ode i diogen u vecna lovista......nema vise.......
zapalo Balkanca da jaše džabera pa udario nemilice, daj amidzi, daidzama , tetkama, strinama da vide novo svjetsko cudo od 1000 kanala ... jadna ti nije majka .. dobro je trajalo i dva satakazu neki da je bilo i vreme, ja pojma nemam, slabo se kapiram u tematiku![]()
Iz nekog razloga ne mogu pm da ti posaljemNije zaključan
Envoyé de mon Samsung en utilisant Tapatalk
ah jos kad cuju da je dzaba, onda imas rodbine za koju nikada nisi ni cuo.....zapalo Balkanca da jaše džabera pa udario nemilice, daj amidzi, daidzama , tetkama, strinama da vide novo svjetsko cudo od 1000 kanala ... jadna ti nije majka .. dobro je trajalo i dva sata
Dobra vecer Sasko, ti blagodaram za informacijata i se nadevam deka si sreken covek ts. uzivas vo "ekskluzivnite" listi.Има македонски листи за кои никој овде ниту слушнал.
Фала, всушност 99% од овие "стручњаци" овде се тотално затупени, а полни со сарказам. Некои лошо фотошопираат. Барајќи макови се два чекори назад, вистинските стримови се на друго место.Dobra vecer Sasko, ti blagodaram za informacijata i se nadevam deka si sreken covek ts. uzivas vo "ekskluzivnite" listi.
Jel moze bar ip rang od jednog udp pa da malo skeniram i ja te kvalitetne.udp
udp
udp
ima toga jos .......uzivajte ......
Pozdrav
не можеJel moze bar ip rang od jednog udp pa da malo skeniram i ja te kvalitetne.