Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
I kako e mozno pred 2 dena se spekulirase za Teo i Hakan pa negativni site igraci , pa deneska pozitivnu i dvajcata ...?!

Диаз има пас за да ја игра улогата на Хакан само што слабо шутира надвор од 16. Само тоа го гледам како проблем во ситуацијава со Хакан.

Диаз има пас за да ја игра улогата на Хакан само што слабо шутира надвор од 16. Само тоа го гледам како проблем во ситуацијава со Хакан.

aa па овој мајка еба од голови од далечина, па и слободни од кои еден нема убодено.
Разликата е во пристапот кон играта. Браим мисли за себе дека е некој турбо талент и дека не треба многу за него за да одигра добра утакмица, Хакан така мислеше до пред година ипол. После , кога сфати дека е гол кур ако не се залага, почна да гризе за секој сантим и секоја топка и вака-така заличе на фудбалер.
Истава лекција Браим треба да ја научи до утре ова време, ако не наебавме.

По мене Диаз има само подобар дриблинг од Хакан и ништо друго. Башка што тој дриблинг не знае да го искористи, најчесто дриблинзите му се фрлени во вода.

Хакан има подобра визија и креативност, подобар тајминг за проигрување, а и подобри пасови, посигурен на топка и дефанзивно е подобар...

Да не го тупам многу, но подобар и покорисен фудбалер е. Но не е и Диаз некој што не може да одговори солидно, иако не импресионираше премногу и играше топло-ладно, покажа дека има фудбал во него.

Излезе сега една вест. Колку е вистина не знам. Преседателот на Марсеј им наредил на сите што им истекува договор во наредни 48 часа да се одлучат што ќе прават. Тие што ќе одлучат да си одат имаат до крај на Јануар да си најдат нов тим. Така да има мала можност да го земеме Таувин уште зимава.

Излезе сега една вест. Колку е вистина не знам. Преседателот на Марсеј им наредил на сите што им истекува договор во наредни 48 часа да се одлучат што ќе прават. Тие што ќе одлучат да си одат имаат до крај на Јануар да си најдат нов тим. Така да има мала можност да го земеме Таувин уште зимава.

Na kraj ke zamine vo Sevilla ovoj, ne bi bilo losho da go soberat sega da imame i dobra klupa ako se igra i vo Evropa + povredi, suspenzii i zarazeni kje ima do kraj sigurno uste.

Na kraj ke zamine vo Sevilla ovoj, ne bi bilo losho da go soberat sega da imame i dobra klupa ako se igra i vo Evropa + povredi, suspenzii i zarazeni kje ima do kraj sigurno uste.
Aко има можност и финансии сигурно ќе го земат. И одма прв тим да се зацементира.

• Ми се допаѓа
Reactions: Mud
Taa strana trebase pred godina dena da ja potpolnime so Olmo.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Is being reported by MilanNews, Sky and other sources that Milan and Parma have virtually closed their agreement, which will see Conti leave on loan with an obligation to buy set at €7million.

24 милиони беа платени за него но повредите го утепаа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom