- Член од
- 24 јули 2016
- Мислења
- 2.456
- Поени од реакции
- 4.009
To je ispod mojeg nivoa to u djecjem vrticu djeca skeniraju
To je ispod mojeg nivoa to u djecjem vrticu djeca skeniraju
evo ga ovaj ja folirant ti dajes ljudima po 2 dana rade liste pri deset koji se jave dacu ima tt globatel direktno ja im otvaram listelik je folirant i prilicno los glumac...
Treba mu server izbušit ko Miu Khalifu ..lik je folirant i prilicno los glumac...
Daj ti nam server pa ćemo sami uzetievo ga ovaj ja folirant ti dajes ljudima po 2 dana rade liste pri deset koji se jave dacu ima tt globatel direktno ja im otvaram liste
Bre sta je iptv nesto za jelo,to je jako intelektualan posao u zivotu idi begaj ti i iptve moji bre kada sam ja radio sa iptv viste bre jeli pacija g.... zna sota kosam ja
Zato je sotu ostavila zena jer je doktorirao ispod laptopaama ljudi daj te te liste da se gleda ispadose mi ocu buljeci te vase slike
Ko neda evo tucethoce biti te liste ili nece svi se hvalite niko neda liste
I dokice su dobre dok prelistas zeni ti prode volja,a kod suseda vruc ko sam vrag.hoce biti te liste ili nece svi se hvalite niko neda liste
ala si bre pametan mnogo aKo neda evo tucet
Автоматски споено мислење:
I dokice su dobre dok prelistas zeni ti prode volja,a kod suseda vruc ko sam vrag.
Автоматски споено мислење:
Niti svadat se neznate ko neke babe samo da se ne sljubite svi aj dosadno mi vise ovdje ode ja po litru crnog
kao moj k.... pametanala si bre pametan mnogo a
nasao po netu neku sliku hahaha