Затоа реков дека не можам да одговорам, бидејќи и ова што го напишав претходно како одговор создава погрешни впечатоци не пак некој друг, посериозен одговор
Кога ќе бидам сигурен дека работите кои функционираат за мене, ќе функционираат и за тебе - ќе ти ги пратам моите размисли во приватна порака и voila
Јас секогаш се сомневам во секоја изјава дека некој нешто знае кога станува збор за вакви деликатни теми.
Тоа дека за секого пристапот е различен и искуството уникатно и различно е посебна тема на разговор.
Но како јас ( или било кој) би бил убеден дека еве да кажеме ти, како што тврдиш ,,знаеш" само затоа што ти така велиш.
Треба безусловно да ти верувам на збор или ќе се потрудиш да ја сведеш таа апстракна состојба на ,,спознзвање" на што е можно поедноставен начин.
Како што на пример тоа го прави Господинот Господин ЛМД, користејќи ги сите можни природни, општествени науки за барем малку и колку што е можно повеќе да го долови она што тој го увидел и несебично, јавно и скромно го споделува со сите нас.
Јас признавам не знам, и искрено посакувам еден ден да имам капацитет рационално да го согледам она што интуитивно го чувствувам а немам капацитет да го преточам во
јазична форма.