- Член од
- 30 октомври 2020
- Мислења
- 1.465
- Поени од реакции
- 2.932
Но точно е, потврдувам и јас, верувам и Дарлинг и Емилија ќе.Објективен и unbiased извор.
Можеш и сам да увидиш по однесувањето на @Govinda, @Bodhidharma ... ту нејм а фју.
Но точно е, потврдувам и јас, верувам и Дарлинг и Емилија ќе.Објективен и unbiased извор.
Само на секс да се мислело, врапче да видам и да е женка одма ми се дига.....Govi ене го култ ствара. Од мрсното не им се дига курот на машките....нема проток, ама тоа е.....Но точно е, потврдувам и јас, верувам и Дарлинг и Емилија ќе.
Можеш и сам да увидиш по однесувањето на @Govinda, @Bodhidharma ... ту нејм а фју.
Liljacko, sakam da pocnam nova korona.Со што ќе ја славиш нова година, гоедско или свинско?
Много погрешен пристап имаат, де љубоф за животни ово оно... кажи му бре дека ќе му се дига почесто и одма ќе остави месо.Само на секс да се мислело, врапче да видам и да е женка одма ми се дига.....Govi ене го култ ствара. Од мрсното не им се дига курот на машките....нема проток, ама тоа е.....
Не е толку до месото, колку што е до јадењето помалку калории.Много погрешен пристап имаат, де љубоф за животни ово оно... кажи му бре дека ќе му се дига почесто и одма ќе остави месо.
Не ти треба месо брат...и ти го знаеш ова. Исти кур сме биле и ние, ама има една ствар у животoт. Не му дугуеш ништо на човекот кој си бил вчераНе е толку до месото, колку што е до јадењето помалку калории.
Само кај жолти фаќа тоаLiljacko, sakam da pocnam nova korona.
Турај и троа бабин заб во салататаМного погрешен пристап имаат, де љубоф за животни ово оно... кажи му бре дека ќе му се дига почесто и одма ќе остави месо.
@Lester Freamon се е ОК, сети се на ова ко ќе почнат проблемите у спална.
Јасно ми е. Ама ми пречите вие што глумите woke а во суштина поима немате.Не ти треба месо брат...и ти го знаеш ова. Исти кур сме биле и ние, ама има една ствар у животoт. Не му дугуеш ништо на човекот кој си бил вчера![]()
Сепак они се факултетски образовани млади жени, не им се спушта толку ниско да ја изјават најелементарната вистина како Боди, да потсетам:Јасно ми е. Ама ми пречите вие што глумите woke а во суштина поима немате.
А општо е познато дека појачаната циркулација кај клитот...Само на секс да се мислело, врапче да видам и да е женка одма ми се дига.....Govi ене го култ ствара. Од мрсното не им се дига курот на машките....нема проток, ама тоа е.....
Сите глумат, све е глума. Зен традицијата дошла до точка во која осознале дека и светецот и убиецот се исти кур. Тоа ти е како да го мешаш квалитетот на глумата со тоа што го глумат глумците во еден филм да речеме. Ама кога веќе го знаеш ова, боље биди позитивецот у приказната....ма да за Џокер ете добија оскар јбг.Јасно ми е. Ама ми пречите вие што глумите woke а во суштина поима немате.
taka site mislea na pocetokot.Само кај жолти фаќа тоа
Брату, да беше добро местото маџун од месо ќе се правешеСепак они се факултетски образовани млади жени, не им се спушта толку ниско да ја изјават најелементарната вистина како Боди, да потсетам:
А општо е познато дека појачаната циркулација кај клитот...
Сакав да кажам нема ништо Воук тука.
Ok Komod.Гајле ми е. Ќе одам ја ќе убијам лав за забава
u woke 'n cool, u da shite, net guuurl.Ok Komod.
Jas woke?u woke 'n cool, u da shite, net guuurl.