коцка
Curiouser and curiouser!
ако имате да кажете нешто за модата што ја промовираат бетмен и детето океј, ако не да ви отворам тема трач муабетиПа ништо чудно ни она да не знае кој е таткото на детето...![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ако имате да кажете нешто за модата што ја промовираат бетмен и детето океј, ако не да ви отворам тема трач муабетиПа ништо чудно ни она да не знае кој е таткото на детето...![]()
а која мода? па тука ја гледам само искомплисирани дигнати жени со тело гром фала лом...шо мислат дека купиле пиџами, холохопки и капутче од маалски бутик дека се модни манекенки. да си направат onlyfans и там да постират голи слики..најпаметно ќе да им е... и после ќе кажат сите мажи биле исти.ако имате да кажете нешто за модата што ја промовираат бетмен и детето океј, ако не да ви отворам тема трач муабети![]()
ама од некаде мора да почнат, со надеж дека ете ќе се едуцираат за мода и стил и после ќе може подобро да се изразат (испив флаша вино)а која мода? па тука ја гледам само искомплисирани дигнати жени со тело гром фала лом...шо мислат дека купиле пиџами, холохопки и капутче од маалски бутик дека се модни манекенки. да си направат onlyfans и там да постират голи слики..најпаметно ќе да им е... и после ќе кажат сите мажи биле исти.
Не ви е глупо да пратете кој шо има облечено? Имате си бутик и ќе си комбинирате како ви одговара.. На секоја убава жена се и стое убаво...
не другарувам со жени јас@Inconito @Джонтра Вохохолта @Torchyrus
леле си најдов другарки за алапачирање?!?!?!
Автоматски споено мислење:
ама од некаде мора да почнат, со надеж дека ете ќе се едуцираат за мода и стил и после ќе може подобро да се изразат (испив флаша вино)
а од кај ви на сите таа идеа дека сум женско бре?!?!?!?!?не другарувам со жени јассамо друго правам...
Да не си геја од кај ви на сите таа идеа дека сум женско бре?!?!?!?!?
Да не ти смета???? Нема да те пипкамДа не си геј![]()
Ама оваа не е инфлуенсерка не се важе оти само селфиња праве. Инфлуенсерка мора да има најмалце 10.000 followers и да промовира мода, да се слика и позира со напупчена уста и со настранета главата на страна...да се соблекува гола и да промовира бутици...Најубавата,од сите.
![]()
Natalija Grubović (@nataligrubovic) • Instagram photos and videos
5,872 Followers, 2,329 Following, 34 Posts - See Instagram photos and videos from Natalija Grubović (@nataligrubovic)instagram.com
Ма нека биде што сака,за мене е краљица.Ама оваа не е инфлуенсерка не се важе оти само селфиња праве. Инфлуенсерка мора да има најмалце 10.000 followers и да промовира мода, да се слика и позира со напупчена уста и со настранета главата на страна...да се соблекува гола и да промовира бутици...
пробував да ја размрдам, ако почнам одма со бришење ојде јабана, ама сега малку ќе зачистам во право сиТемава стварно нема сериозен карактер, али пак муабети од типот не знаела чие е детето, ќе ги оставите незабришани?
Невкусно, бетер од стилот на дотичните модни инфлуенсерки.
Темава стварно нема сериозен карактер, али пак муабети од типот не знаела чие е детето, ќе ги оставите незабришани?
Невкусно, бетер од стилот на дотичните модни инфлуенсерки.