Solitaire

• Креатор на темата Креатор на темата edriced
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
10 декември 2020
Мислења
2
Поени од реакции
1
Пасијанс тоа е класична игра. Овие игри бараат внимателна анализа (како во шахот) за да се постигне успех. Досега никогаш не сум победил

Страшно сериозна игра....потребна е добра стратегија и логистика за да се победи во оваа игра.
Само тренинг и еден ден ќе постигнеш шах-мат SOLITARE удар! ......Среќно!

Последно уредено:
Од прва. Утре се мислам со Магнус да закажам да играме, може ќе го тепам, штом викаш исто било со шах.

Од прва. Утре се мислам со Магнус да закажам да играме, може ќе го тепам, штом викаш исто било со шах.
Woa! ти се восхитувам.
Каде ја играте оваа игра, јас ја играм на solitairespider.co, но парчињата од истиот костум не можат да одговараат.
Постојат две слични игри, обидете се да ги играте еднаш на другата страница

Na vremeto koga imav ADSL internet, mi namestija doma samo od onoj na T-home sho bese samo 5GB imas super brzina za toa dodeka trae.
Gledas 2 youtube videa i tolku, 5gb potrosen, internetot potrosen, ultra spor se drugo otvara 3 saata.
I sho da praam u meguvreme dur ne mi se loadira celoto video? Posto nemav pinball, go izvadija od win7ca, igrav solitare, hearts i spider solitare i sekako minesweeper.
Stanav master za tie igri, solitare moze preku 100 pati go minev, isto i hearts, im ja sfativ cakata.
Nekogas ednostavno rngto e protiv tebe i ne mozes da pobedis.

Eve i od mene win

Screenshot_20201211-072328_Brave.jpg

Последно уредено:
Зависи на какво difficulty ја имаш наместено :D

Woa! ти се восхитувам.
Каде ја играте оваа игра, јас ја играм на solitairespider.co, но парчињата од истиот костум не можат да одговараат.
Постојат две слични игри, обидете се да ги играте еднаш на другата страница
На таа што ја стави играв.

Зависи на какво difficulty ја имаш наместено :D
Нема такво нешто, скроз рандом е.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom