Блам состанок!

Член од
10 септември 2016
Мислења
9.333
Поени од реакции
19.028
Не е состанок ама сепак нешо слично е а и тежок блам е.

Германија, викенд, летна вечер, 8 пива испиени, купени од еден донер, ама мислам дека никогаш не сум бил попијан од испиени 8 пива, немам појма шо кур беше со тие пива, уствари коа ќе размислам од тие пива секогаш сум сум станувал дрво. Центарот врие со луѓе. Ни текнува мене и на уште еден Индиец да стартуваме девојчиња, као дајте број и утре имате гратис јадење во ресторанот :tapp:

И ае така, глупирај се, летаат корпи налетуваме на две девојчиња, неам појма дека една е од Балканот, почнуваме муабет, и не прифаќаат а у меѓувреме ја јадам гомна на македонски де за нив, де за индиецот, кажувам такви срања шо трезен не би кажал никогаш ама јбг коа сум пијан немам никаков респект. И само у еден момент слушам девојчево вика, "ај, дочичемо прекосутра, сутра ти је боље да узмеш слободан дан" и се смее, ја направив буквално онаа фаца на Тошо Малерот коа го сјебуваат у скечовите и викам ок ајде се гледаме тогаш, и одма се отрезнив :icon_mrgr:

Не дојде, пишуваше дека дечко и ќе се налутел :D

Има уште една ваква случка, тука среќа шо бевме сите колеги излезени, и беше една колешка Виетнамка па нејзе и удрив мерак, па не се пуштив у акција на една Бразлика шо одеше од група на група и бараше цигари, дојде и кај нас, викам имам една штека(а стварно имав дома оставена за продавање) ова она, вика епа ае да одиме, ама као шо кажав среќа, оти по два викенда случајно зимаше донер пред мене и му кажувам на тој Курдот за случката, вика си имал среќа, оваа после "дружењето" од коа ќе заспиеш, пљачка станови, ае старо и озбилно беше чичево, не верувам дека ме дупеше, иако до ден денес ми е криво, реално такво нешто не се одбива, буквално оноа, "сида би и простил" :icon_mrgr:

Член од
7 март 2009
Мислења
1.162
Поени од реакции
828
Не е состанок ама сепак нешо слично е а и тежок блам е.

Германија, викенд, летна вечер, 8 пива испиени, купени од еден донер, ама мислам дека никогаш не сум бил попијан од испиени 8 пива, немам појма шо кур беше со тие пива, уствари коа ќе размислам од тие пива секогаш сум сум станувал дрво. Центарот врие со луѓе. Ни текнува мене и на уште еден Индиец да стартуваме девојчиња, као дајте број и утре имате гратис јадење во ресторанот :tapp:

И ае така, глупирај се, летаат корпи налетуваме на две девојчиња, неам појма дека една е од Балканот, почнуваме муабет, и не прифаќаат а у меѓувреме ја јадам гомна на македонски де за нив, де за индиецот, кажувам такви срања шо трезен не би кажал никогаш ама јбг коа сум пијан немам никаков респект. И само у еден момент слушам девојчево вика, "ај, дочичемо прекосутра, сутра ти је боље да узмеш слободан дан" и се смее, ја направив буквално онаа фаца на Тошо Малерот коа го сјебуваат у скечовите и викам ок ајде се гледаме тогаш, и одма се отрезнив :icon_mrgr:

Не дојде, пишуваше дека дечко и ќе се налутел :D

Има уште една ваква случка, тука среќа шо бевме сите колеги излезени, и беше една колешка Виетнамка па нејзе и удрив мерак, па не се пуштив у акција на една Бразлика шо одеше од група на група и бараше цигари, дојде и кај нас, викам имам една штека(а стварно имав дома оставена за продавање) ова она, вика епа ае да одиме, ама као шо кажав среќа, оти по два викенда случајно зимаше донер пред мене и му кажувам на тој Курдот за случката, вика си имал среќа, оваа после "дружењето" од коа ќе заспиеш, пљачка станови, ае старо и озбилно беше чичево, не верувам дека ме дупеше, иако до ден денес ми е криво, реално такво нешто не се одбива, буквално оноа, "сида би и простил" :icon_mrgr:
Намали со пивата,постов ти е како на збркан тинејџер кој нема никаква цел во животот

Член од
10 септември 2016
Мислења
9.333
Поени од реакции
19.028
После трето пиво,напрај еден фиљан да пресечеш.
А така немаш гајле,на прав пат си!
Само неколку пати имам пробано(без пиење) и тоа чисто онака да не бидам само јас искулиран, искрено не ми прави кејф и тешко дека пак би пробувал. За мене џоинти се 2 скопски од 1,5 испиени, сто пати подобро :icon_mrgr:

chef_cook

._perlous
Член од
25 октомври 2011
Мислења
4.315
Поени од реакции
13.233
Само неколку пати имам пробано(без пиење) и тоа чисто онака да не бидам само јас искулиран, искрено не ми прави кејф и тешко дека пак би пробувал. За мене џоинти се 2 скопски од 1,5 испиени, сто пати подобро :icon_mrgr:
Тогаш земи две-три плуќи,хашиш напраи,топ ќе ти биде!

chef_cook

._perlous
Член од
25 октомври 2011
Мислења
4.315
Поени од реакции
13.233
Не заебавај шо ќе каже членот од погоре :D
Друже,живеј за себе,прај што те прави среќен,и не си ставај граници.Оди секаде,пробај сешто,сите,за кога еден ден ќе ти падне qрпт да имаш што да се сетиш!

Член од
14 август 2006
Мислења
45.354
Поени од реакции
84.576
После трето пиво,напрај еден фиљан да пресечеш.
А така немаш гајле,на прав пат си!
Не заебавај.
Знам голем број на луѓе што таа комбинација ги носи накај блексон.
Е сега, знам малкумина ко тебе и уште некои другари, на кои им годи такво комбо. ОК им е палачинка, кога се начукани. Ги смирува, стабилизира некако.

chef_cook

._perlous
Член од
25 октомври 2011
Мислења
4.315
Поени од реакции
13.233
Не заебавај.
Знам голем број на луѓе што таа комбинација ги носи накај блексон.
Е сега, знам малкумина ко тебе и уште некои другари, на кои им годи такво комбо. ОК им е палачинка, кога се начукани. Ги смирува, стабилизира некако.
И мене најверојатно сеа таква комбинација би ме нокаутирала,али порано само во вена се немав боцкано,останато се имам праено ))))))))))))))

chef_cook

._perlous
Член од
25 октомври 2011
Мислења
4.315
Поени од реакции
13.233
Искочен у Миднајт се глеам со една колешка Биле,а она искочена со другарка.
Другарка и многи јака,али ја отворен ко прозор,само здраво здраво,и се изгубив,зашто знаев ќе се избламирам.
На работа нареден ден,и викам Биле,која ти беше ма таа со тебе,многу добра.
Лидија,другарка.
И јас ја договарам да ја донесе на работа у четврток, по некоја пијачка,и да идеме у Хард-Рок на Пикисипи))))
И доаѓаат они,т.е ја доаѓам од дома,пицнат,џам.Тазе депилиран,и веѓи чупани.хахаха
Они седат на шанк,и ај здраво-здраво јас сум тој и тој,она јас Лидија..и ја прскам у смеа (качи се на к*р па види ја) и уште ја подпрашуем,како како? И она Лидија бе..а јас се газам од смеење и на нејзе и текна зашто се смеам,пукање шамар зимање чантата и бриз низ врата да ја нема.
Хахахаха

Kajgana Shop

На врв Bottom