Презадоволен сум од ваков „заебано-заебан“ состав, кој никогаш не заиграл заедно, мислам ни на тренинг, па за натпревар да не зборуваме.
Доста шанси, Стуриџ се посрамоти на големо на почетокот, две стативи, гужва на крајов во која Алекс за малку не ја дотурка топката в гол...епа јебига, шо да сакаме појќе од овие 11?
Стуриџ, ко шо реков, му треба многу работа, Клуб Америка е посериозен спаринг-противник од Сиеатл, па си виде дека Даниел не е на највисоко ниво, ама важно е, имаголем потенцијал. Работа треба, од него зависи.
Малуда е жртвуван за тимот овај пат, како крилен напаѓач беше меѓу најекспонираните, а не е за таков напаѓачки лидер, па мислам дека е поарно вака, тимски да „ринта“ на средината.
Во Деко има надеж, јебига, малку креативци имаме, ќе мора да остани. За Џо ми е мака на душава, ах, каква работа врши на срединава да е спремен.....
Ристе ме потсети на Хачинсон, па луѓе, толку е напаѓачкиот капацитет на деснак кој игра на левата страна. Тешко се води топка така, Фереира аман нека си оди.
Првпат на подготовкиве Деко е во улога на играч кој е веднаш зад напаѓачите, во ваква игра Деко до полн израз можи да дојди ако игра на местото на Есиен, поназад. Ја би го остаел и второ полувреме кај шо е, не можиме да се надеваме само на Лампард на таква позиција.