Фан Клуб: Челзи

Статус
Затворена за нови мислења.

8_88

888
Член од
7 мај 2009
Мислења
1.078
Поени од реакции
1.610
ллллллееееееееее Калу

ај второ Хиларио-Трнбул, Малуда-Жирков, Калу-Ди Санто

Член од
17 септември 2008
Мислења
822
Поени од реакции
19
Добра игра, требаше да водиме имавме две стативи, сепак не е битно толку. Младиве ми се допаднаа, најмногу трчаат, се борат, сакаат да се докажат, најзадоволен сум од Мансиен, ќе биде екстра десен бек, Синклер е добар, имаше и еден одличен пробив, слабо се играше по лева страна па не можам баш да го оценам Хачисон, Стариџ ја имаше најдобрата шанса, требаше да даде гол, ама не се снајде, изгледа му отскокна топката. Очекував Деко да се наметне како лидер во овој состав, ама не беше баш така.

F

fantomX

Гостин
Презадоволен сум од ваков „заебано-заебан“ состав, кој никогаш не заиграл заедно, мислам ни на тренинг, па за натпревар да не зборуваме.
Доста шанси, Стуриџ се посрамоти на големо на почетокот, две стативи, гужва на крајов во која Алекс за малку не ја дотурка топката в гол...епа јебига, шо да сакаме појќе од овие 11?
Стуриџ, ко шо реков, му треба многу работа, Клуб Америка е посериозен спаринг-противник од Сиеатл, па си виде дека Даниел не е на највисоко ниво, ама важно е, имаголем потенцијал. Работа треба, од него зависи.
Малуда е жртвуван за тимот овај пат, како крилен напаѓач беше меѓу најекспонираните, а не е за таков напаѓачки лидер, па мислам дека е поарно вака, тимски да „ринта“ на средината.
Во Деко има надеж, јебига, малку креативци имаме, ќе мора да остани. За Џо ми е мака на душава, ах, каква работа врши на срединава да е спремен.....

Ристе ме потсети на Хачинсон, па луѓе, толку е напаѓачкиот капацитет на деснак кој игра на левата страна. Тешко се води топка така, Фереира аман нека си оди.
Првпат на подготовкиве Деко е во улога на играч кој е веднаш зад напаѓачите, во ваква игра Деко до полн израз можи да дојди ако игра на местото на Есиен, поназад. Ја би го остаел и второ полувреме кај шо е, не можиме да се надеваме само на Лампард на таква позиција.

D_T

Чорбаџи Димко
Член од
8 март 2009
Мислења
2.119
Поени од реакции
1.571
Фантом Х, а на овај Синклер која му е природна позиција?! Пошо вака ми се глеа добар за крилен напаѓач - замена за Џо Кол ... сеа треба уште калење, ама у хитен случај зашто не би!!!

F

fantomX

Гостин
Скот Минто на Chelsea TV го слушав, предлага едногодишна позајмица за Ди Санто во премиерлигашки клуб, а за Шева вели дека не знае што да каже, остава времето да го каже своето. :tv:

Фантом Х, а на овај Синклер која му е природна позиција?! Пошо вака ми се глеа добар за крилен напаѓач - замена за Џо Кол ... сеа треба уште калење, ама у хитен случај зашто не би!!!
Крилен напаѓач, така досега функционираше академијата, пошто нели, така играше и првиот тим. Ама со оглед на тоа шо во неколкуте настапи за првиот тим, нема некој центаршут, па надеж да заигра за прв тим е ваквата формација, иако реков, не е на природна позиција.
Сепак тука помладите се во предност, полесни се за прилагодување на некоја позиција.

Нема замени. :icon_mrgr
Шева, освен ако не прифати драстично намалена плата реална на улогата - помагач на Жирков во Лондон, и Пизаро; заклучувам по ова денеска - аут!

Во Далас олуја, ама аренава е тип-топ. :)

D_T

Чорбаџи Димко
Член од
8 март 2009
Мислења
2.119
Поени од реакции
1.571
Ајдее, Венгер нека праќа под итно понуда за овај Калу, оти неможам веќе да го гледам :tapp:

F

fantomX

Гостин
Ајде Франко!
Уште појќе мускули да има, и завршница - и комплет е. Со првово напредува, се надевам почнува и со второво. :tv:

D_T

Чорбаџи Димко
Член од
8 март 2009
Мислења
2.119
Поени од реакции
1.571
Браво за Ди Санто...:vozbud: овој првенец му е изглеа за А тимот
Малудаааааааа :vozbud:

8_88

888
Член од
7 мај 2009
Мислења
1.078
Поени од реакции
1.610
лелелелеллееее СААНННТТТТТТТТООООООООО:vozbud::vozbud::vozbud:

F

fantomX

Гостин
Така те сакам бе Франко, само шо не поминуваш вака во Премиер Лига, ама добра идеа, добра игра, и најважно - реализација!

Ајде уште Шева сега, и да креваме трофеј... :icon_mrgr

Член од
17 септември 2008
Мислења
822
Поени од реакции
19
Хаха, Ди Санто - Малуда, опасен тандем станаа:). Браво, задоволен сум од денешниот натпревар.

UNKNOWN_ARTIST

Blue is the colour!!!
Член од
5 јануари 2008
Мислења
892
Поени од реакции
555
Еден на друг си ги наместија головите овие бе:vozbud::vozbud:

Ајде ЧЕСТИТКИ!!!

Статус
Затворена за нови мислења.