Ха-Ха-Ха ...Сакам да ja видам физиономиjaта ти кога Заев потпишува дека сте "турко-монголска гнида" до 45-та година.12 поста енд каунтинг без турко-монголска гнида. Рекорд во последните месец време.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ха-Ха-Ха ...Сакам да ja видам физиономиjaта ти кога Заев потпишува дека сте "турко-монголска гнида" до 45-та година.12 поста енд каунтинг без турко-монголска гнида. Рекорд во последните месец време.![]()
Aj сиктер, гледам дека сеуште имаш влажни соништа за "твоjата" Македониjа.Ха-Ха-Ха ...Сакам да ja видам физиономиjaта ти кога Заев потпишува дека сте "турко-монголска гнида" до 45-та година.
РаЦист ни еденDal je moguce??? Makedonska konzervativna partija INTEGRA, kandidira nigeriec za gradonacalnik vo Stip... Dobro be site zabegavme vo Makedonija ili so e rabotata??
Sto ti e be?????Filipče edno vreme izleguvase od frizider, od plakar....od fioka....od sekade, pa bilo čudo ,,ovoj,, što izleguval na kazanВо скопско се појавил ликот на Шилегов на казан за ракија.Чудата не престануваат!![]()
Еднаш имам присуствувано на прославата на Албанската азбука во Битола, идат од Епинал до таа руевината од куќа демек таму нешто зборат, се претркуваат со коли по улица за кој попрво ќе стигне. Ужас. Го жалам градот Битола што мора да го удостои тоа дивјаштво и примитивизам што овие го покажуваат, и барем на еден ден можат да видат како е во Скопје останатите 364 дена.![]()
Пендаровски: Денот на албанската азбука е државен празник со кој се гордеат не само Албанците, туку и сите граѓани
Стево Пендаровски по повод одбележувањето на Денот на албанската азбука – 22 Ноември денеска упати честитка до припадниците на албанската етничка заедница во земјава.www.mkd.mk
се гордеете ли?
Crnci ne mozat da bidat konzervativci i Makedonci?Dal je moguce??? Makedonska konzervativna partija INTEGRA, kandidira nigeriec za gradonacalnik vo Stip... Dobro be site zabegavme vo Makedonija ili so e rabotata??
Pozdrav od Branko i bratučed mu na Amdi Bajram....
Bajram so umot ni pravat...a najmnogu na severdžanite koi se uporiti...
Прегледај го приврзокот 275797
Што е DU?Koga jas bev protiv promenata na imeto....nekoi tuka na forumov me prašaa ,,a kako da vlezime vo EU,,...?????
Togaš rekov(prenesov) i seuste taka mislam deka edinstven način e planot od Kiro Gligorov, koj ova go predvidel na vremeto. Spored toj olan, ke dojdi period vo EU koga sekoj na sekogo ke stava veto vo Zapaden Balkan , i ednaš ke mora DU da reči-site toptan vo EU bez veto nikoj nikomu( Hr na Srbija, Srbija na Kosovo, mozebi C.Gora na Srbija, Bugarija i Grcija na Makedonija....)
Lošata vest e deka vo toj slučaj ke treba da se čekaat poslednite členki da bidat spremni-Kosovo i Bosna
Nema drug lek