Imase sega nekoj muabet pusteno deka se pukal pred brzo vreme i deka bil povredenZboris za familijata na onoj Adem Kurtovic?
Imase sega nekoj muabet pusteno deka se pukal pred brzo vreme i deka bil povredenZboris za familijata na onoj Adem Kurtovic?
Ќе препрашам и ќе ти кажам, некој од помладите од фамилијата беше.Zboris za familijata na onoj Adem Kurtovic?
Ne za toj incident pred Capitol i na Ruzveltova pred dvw tri god nego sega pred mesec dena. Ozbilni luge bile zamesaniЌе препрашам и ќе ти кажам, некој од помладите од фамилијата беше.
Pa ke kazam, go posipaa Skopje so koka, oni apsat i kavadarci, mislam dali se normalniAjle racija ima u Kavadarci,9 dileri fateni za 20 dena.DAMN
Па цела власт таму е на кока , не се будали да си ја сечат набавката.Pa ke kazam, go posipaa Skopje so koka, oni apsat i kavadarci, mislam dali se normalni
Политички шифт е, нема друго. Нешто како во Кочани што беше Детонатор, само сега во Кавадарци ова потивко тече.Ajle racija ima u Kavadarci,9 dileri fateni za 20 dena.DAMN
Па со оглед на тоа што невработеноста во Кавадарци е 4% и логично е да има дилери.И фактот што Кавадарци Гевгелија одсекогаш важеле за градови со многу уживатели на дрога по број на жителПолитички шифт е, нема друго. Нешто како во Кочани што беше Детонатор, само сега во Кавадарци ова потивко тече.
Post 6131 na temava ke ti razjasni dovolnoKoj se pukal vo Cair denes znaete li, ne mi e jasno dvajca so kalasi a nema povredeni![]()
Znaci boshnjacive sakas da kazes se pukaat. Se slusa muabet deka Kurtovic imal belja so pukanje jaka sega brzoPost 6131 na temava ke ti razjasni dovolno
Точно, се зборува дека Куртович пукале денес, фрката што ја имаат продолжува.Post 6131 na temava ke ti razjasni dovolno
Со кој се пукаат?Точно, се зборува дека Куртович пукале денес, фрката што ја имаат продолжува.
ПУКАЊЕ со огнено оружје ВО ЧАИР
20 Nov 2020 - 16:15
![]()
ПУКАЊЕ со огнено оружје ВО ЧАИР
Полиција во скопски Чаир. Улицата кај Јаја Паша е блокирана, објави Курир.vecer.mk