Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Имаше интервју пред некое време, сам сакаше да си оди, се најде во погрешно време на погрешно место, никогаш кај нас немаше да достигне левел близу овој на кој е сега.
На лето сигурно ќе оди во поголем клуб, ќе видиме само дали тоа ќе биде Јуве.
Автоматски споено мислење:

Mислам дека нема никаква логика трампата што се споменува, прво Конте не игра со АМ а Хакан е баш тоа, кој кур би продавал еден АМ за да земе друг кога едноставно не знае да игра со таква формација?
Второ платите на играчите се мн различни, Милан нема теорија да истресе 8м на Ериксен, Хакан бара 6м по сезона и нашиве не сакаат ни да слушнат(според мене оправдано)

Ќе видиме како ќе се развијат работите али како што тргнало или на зима ќе се продава за ситниш или на лето ќе си оди за без пари, денес Вито Ангеле објави дека за Донарума се многу блиску до договор ама за Хакан има огромни разлики.

Sigurno ke ide, i letovo bea Juve zainteresirani za nego a kako igra momentalno sigurno.

Na kraj ke se dogovorat so Hakan za nekoj 5-5.5m plata, sigurno so agentot probuvaat na povisoka cena na pocetok ali realno ne e on Ibra i Gigio level posle nekolku dobri natprevari.

Сега треба да се покаже карактер и на двајцава копиљаци еден цент да не им покачат од тоа што им се нуди. Милан најмалце може да изгуби во оваа ситуација и двајцата се заменливи.
Требаше да покажат карактер кога Ибра и Мино ги дупеа за милионче плус и сега немаше да дојдеме во ваква ситуација,сега е залудно да се покажуваат заби.
Не дека се незаменливи Хакан и Ромањоли ама ако не се договорат со Хакан во Јануари ќе треба да го продадат за макс 10 милиони или ке си отиде во Јуни како слободен играч па ќе треба да фрлиме 25 до 30 милиони за друг АМ кога веќе ќе ни требаат пари за други критични позиции(напагач,десно крило,среден дефанзивен)Исто и со Ромањоли ќе неможеме да ги извадиме парите за друг играч.

Требаше да покажат карактер кога Ибра и Мино ги дупеа за милионче плус и сега немаше да дојдеме во ваква ситуација,сега е залудно да се покажуваат заби.
Не дека се незаменливи Хакан и Ромањоли ама ако не се договорат со Хакан во Јануари ќе треба да го продадат за макс 10 милиони или ке си отиде во Јуни како слободен играч па ќе треба да фрлиме 25 до 30 милиони за друг АМ кога веќе ќе ни требаат пари за други критични позиции(напагач,десно крило,среден дефанзивен)Исто и со Ромањоли ќе неможеме да ги извадиме парите за друг играч.
Не ти е досадно?

Незнам колку години имаш и колку време пратиш фудбал, ако тролаш цело време за Ибра океј глупо е и не е интересно више ама ако си озбилен тогаш немаш фудбалско познавање и толку е точка.
И не, немој да пишеш дека секој си има право на свое мислење. Во прашање е дали имаш фудбалско познавање или не.

Bakajoko vo Napoli za 18 milioni otkup. Za nas bese 25 kako sto pamtam.
Малдини на крај самиот се има откажано од него иако се договориле да ги чека до крај на периодот, мислам дека имаше по медиуми дека Бакајоко ептен се налутил.
Ваљда откако го земаа Тонали немаа баш во план да фрлаат 25-30м на нов везњак пошо играме само со двајца у прва постава, плус веројатно за наредна сезона ќе го планираат и Побега што го дадовме во Специја.

Клучно е сега на зима да се гледаат десно крило, замена за Ибра и централен дефанзивец.

Незнам колку години имаш и колку време пратиш фудбал, ако тролаш цело време за Ибра океј глупо е и не е интересно више ама ако си озбилен тогаш немаш фудбалско познавање и толку е точка.
И не, немој да пишеш дека секој си има право на свое мислење. Во прашање е дали имаш фудбалско познавање или не.
Не само што имам експертиза и огромно фудбалско познавање имам и право на мислење кое незнам зошто не би смеел да го пишам бидејќи побогу не живееме во каменото време.

Bakajoko vo Napoli za 18 milioni otkup. Za nas bese 25 kako sto pamtam.
Да го купеа Сасуло сигурно 10 м. ќе беше... како што вреди клубот таке и цената иде [emoji23][emoji23]

Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk

Севиља наводно му понудиле поголема плата на Таувин од онаа што била понудена од Милан

Нека не се заебаваат Севиља нека си го земат Кастилехо и така Шпанец, да не ги расипуваме нати-го-дајми-го односите со нив :D

Не ти е досадно?
Убеден сум дека Малдини виде каде ја направи грешката но сега ќе мора да ги удоволи Хакан и Ромањоли и ќе им дадат колку ќе им побараат бидејќи неможеме да ги извадат парите од нив а буџетот е лимитиран и веќе е испланиран за другите критични позиции.

Убеден сум дека Малдини виде каде ја направи грешката но сега ќе мора да ги удоволи Хакан и Ромањоли и ќе им дадат колку ќе им побараат бидејќи неможеме да ги извадат парите од нив а буџетот е лимитиран и веќе е испланиран за другите критични позиции.
По што си убеден? Има некое интервју на Малдини?
Прв стрелец у лига е Ибра, ако е здрав цела сезона ќе тера сигурно со многу голови, сериозно не гледам каква грешка е направена тука, буквално цел менталитет го смени човекот.

По што си убеден? Има некое интервју на Малдини?
Прв стрелец у лига е Ибра, ако е здрав цела сезона ќе тера сигурно со многу голови, сериозно не гледам каква грешка е направена тука, буквално цел менталитет го смени човекот.
Аман и што ако моментално е прв стрелец,треба да се гледа големата слика и негативната верижна реакција во која предизвикува последици а тие предизвикуваат нови последици и така со ред сè до крајот на веригата.
Последиците од попуштањето за седумте милиони сега ги гледаме и ќе ги гледаме понатаму во низата.

Аман и што ако моментално е прв стрелец,треба да се гледа големата слика и негативната верижна реакција во која предизвикува последици а тие предизвикуваат нови последици и така со ред сè до крајот на веригата.
Последиците од попуштањето за седумте милиони сега ги гледаме и ќе ги гледаме понатаму во низата.
Позитивните реакции и големата слика со тоа што цените на секој еден ебан играч откако дојде и го смени менталитетот се зголемија скоро дупло нема да го рачунаме ко добивка за клубот, така?

Пак ќе те прашам каде Малдини си ја има признаено грешката, баш би сакал да прочитам.

Абе и вие будали сте што го цитирате... цела сезона ќе замара он со Ибра немора и вие цела сезона да се замарате со него.

Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom