- Член од
- 3 мај 2019
- Мислења
- 19.401
- Поени од реакции
- 10.333
Не е беља работа, баш убаво....Сите сега како Хептаграм XI, беља работа...
Не е беља работа, баш убаво....Сите сега како Хептаграм XI, беља работа...
Хепта свати го како комплимент, инфлуенсер стана. Па и трендсетер.Сите сега како Хептаграм XI, беља работа... месец дена тука и веднаш Кроули ти го земаат, Телема ти земаат, името ти го земаат, начинот на кој дејствуваш ти го земаат - на форумов - па јас да си одам.
Секако се сме кажале до сега
Пријателе изгледа ти се дешава декалсификација на пајнијл глендо чим имаш јаки интуитивни спознанија. Можно е да добиваш и флешеви од прошлиот живот.Мојот скромен романтичен сенс ми дава филинг дека Хепта не сака да има други кои наликуваат на него. Мислам дека тој љуби да има следбеници, а не слични нему.
По се изгледа сосема малку си ги читал моите размисли на форумов, па затоа ваков брз и погрешен заклучок.Мојот скромен романтичен сенс ми дава филинг дека Хепта не сака да има други кои наликуваат на него. Мислам дека тој љуби да има следбеници, а не слични нему.
Не брату. Јас сум само еден обичен романтичар кој си живее едно скромно животче, навистина. Како што кажав погоре, езотеријата ми е романтична ама вака од дистанца да ја гледам, површински. Не сакам да си го нарушам мојот зајдисончево портокалов поглед на светот.Донка,брат вака ко што ги читам твоите постови,убеден сум дека мора да се иницираш во некој езотеричен ред.
Стварно имаш потенцијал,
а тука имаш и луѓе што ќе те упатат секако еве го @Хептаграм XI
Ма не. Каква интуиција. Јас само тропам онака како што срцево ќе ми каже.Пријателе изгледа ти се дешава декалсификација на пајнијл глендо чим имаш јаки интуитивни спознанија. Можно е да добиваш и флешеви од прошлиот живот.
Потполно си во право. Не малку, туку воопшто и ги немам читано твоите постови. Некако не љубам да читам долги, длабокоумни постови. Љубам да читам мисли изразени на прост начин и од срце, како што впрочем и самиот се изразувам.По се изгледа сосема малку си ги читал моите размисли на форумов, па затоа ваков брз и погрешен заклучок.
Иако си несвесен, ова е знак за отворена срцева чакра која иницирала и процвет на крунската, не е чудно, исто како што овчарите се најдобри медитатори без никакви учители.Ма не. Каква интуиција. Јас само тропам онака како што срцево ќе ми каже.
Те молам ако не ти тешко преведи ми истото на прост романтичарски јазик.Иако си несвесен, ова е знак за отворена срцева чакра која иницирала и процвет на крунската, не е чудно, исто како што овчарите се најдобри медитатори без никакви учители.
Доколку најдам соодветна книга ќе те упатам.Те молам ако не ти тешко преведи ми истото на прост романтичарски јазик.
@Don Huan ,ќе си дозволам да го искоментирам @ПрофаундлиСтупид,Доколку најдам соодветна книга ќе те упатам.
Ма кога ќе размислам, не е битно, уживај си, исто како овчарот.
Сакаше да каже дека си го примил Бог во срцето,коешто придонело за трансформација на Умот,како што се гледа преку твојот романтичарски поглед и возљубување на ближните.Иако си несвесен, ова е знак за отворена срцева чакра која иницирала и процвет на крунската, не е чудно, исто како што овчарите се најдобри медитатори
Христос бил ко Кроули, и он за љубов зборел, само книга не напиша.@Don Huan ,ќе си дозволам да го искоментирам @ПрофаундлиСтупид,
Сакаше да каже дека си го примил Бог во срцето,коешто придонело за трансформација на Умот,како што се гледа преку твојот романтичарски поглед и возљубување на ближните.
Овчарот е Христос,кој секако бил одличен медитатор и не му требал учител оти е во единство со Бог Отецот.
Сепак, ние сме ограничени суштества. Зошто да копаме таму каде Бог ни забранил?Ма кога ќе размислам, не е битно, уживај си, исто како овчарот.
Crowley се римува соХристос бил ко Кроули, и он за љубов зборел, само книга не напиша.
Туку мислам дека знам што му е на пријателов, престанал да си ги мие забите.
Интелегенцијата понекогаш може и да е бариера за одредени работи кои треба да се процесираат на ниво на срце за да се разбере нивната повисока вредност, Овчарот како симбол не е за интелектуалност отколку што е за мудрост и едноставност на работи. Дејли доза на синхроницитет, ме потсеќа на Хебрејски симбол Ламед самиот се однесува на стапот на овчарот и симболизира аспирација и контемплација на срце, способност за стапување во унија со “повисокото” нумеролошки број 30 оптимизам и креативна имагинација. Овчари for the winТе молам ако не ти тешко преведи ми истото на прост романтичарски јазик.
И сега си на праг за подлабока спознаја - дека јас, @Hyperion VI i @Don Huan сме вистински окултисти, окултни сме, затскриени, а тоа што нашите реинкарнации се споиа на темата е вистински синхроницитет.Интелегенцијата понекогаш може и да е бариера за одредени работи кои треба да се процесираат на ниво на срце за да се разбере нивната повисока вредност, Овчарот како симбол не е за интелектуалност отколку што е за мудрост и едноставност на работи. Дејли доза на синхроницитет, ме потсеќа на Хебрејски симбол Ламед самиот се однесува на стапот на овчарот и симболизира аспирација и контемплација на срце, способност за стапување во унија со “повисокото” нумеролошки број 30 оптимизам и креативна имагинација. Овчари for the win
Овие психоанализи се too much for me and my romantical simplicity. Воопшто не ми се езотерични.Интелегенцијата понекогаш може и да е бариера за одредени работи кои треба да се процесираат на ниво на срце за да се разбере нивната повисока вредност, Овчарот како симбол не е за интелектуалност отколку што е за мудрост и едноставност на работи. Дејли доза на синхроницитет, ме потсеќа на Хебрејски симбол Ламед самиот се однесува на стапот на овчарот и симболизира аспирација и контемплација на срце, способност за стапување во унија со “повисокото” нумеролошки број 30 оптимизам и креативна имагинација. Овчари for the win