- Член од
- 29 април 2020
- Мислења
- 283
- Поени од реакции
- 503
Rano e brat ja sum avgust 2018Drustvo ima nekoj sto bil na intervju Maj 2018 vo Skopje so zemen ukaz?
Kaj mene use polozitelno....
Sent from my iPhone using Tapatalk
Rano e brat ja sum avgust 2018Drustvo ima nekoj sto bil na intervju Maj 2018 vo Skopje so zemen ukaz?
Neznam deka posrednikot taka me izvozi mi dal pogesen broj I celo vreme go pratev toj broj I koa se smeni za ukaz idam ambasada so pasos laden tush.... Se raboti za Jone od Ohrid posrednik zivee vo Skopje pazete se!!!
Ima na spisokot od Bibo -Drustvo ima nekoj sto bil na intervju Maj 2018 vo Skopje so zemen ukaz?
Не мора да значи. Јас сум со број во потпишаните, но немам указ, така да, се скока.Nema uste nisto. 6595 mi e broj na prepiska a Pale kaza do 6542 se potpisani
Epa nisto, ke si pocekameНе мора да значи. Јас сум со број во потпишаните, но немам указ, така да, се скока.
Imas broj od nego ??Neznam deka posrednikot taka me izvozi mi dal pogesen broj I celo vreme go pratev toj broj I koa se smeni za ukaz idam ambasada so pasos laden tush.... Se raboti za Jone od Ohrid posrednik zivee vo Skopje pazete se!!!
Imam 2 broja pri paid nedostapen so god ama go baram pod drvo I kamen...Imas broj od nego ??
Ima golemi sansi da te odbijatMene mi e dali ima sansi da me odbijat bidejki pradedoto e 1894?
Ako moze da spodelis koga i kade bese na intervju?Nema uste nisto. 6595 mi e broj na prepiska a Pale kaza do 6542 se potpisani
ajde trgna rabotava ja sum 7 febryar intervju denojve treba promenaintervju Sofija 04.02.2019, finalna 30.06.2020, polozitelno 03.11.2020, dokument Blgarska egzarhija pradedo
I jas go baram niz celo sk ama njama ....:/Imas broj od nego ??
JasDrustvo ima nekoj sto bil na intervju Maj 2018 vo Skopje so zemen ukaz?