Šta znači dobra combo lista, ako se misli na MAC combo to je 16.7 miliona kombinacija, i šta je sad tu dobro ??
Možeš koristiti generator slučajnih MAC-ova, ili ići redom, ili neku svoju strategiju odabranih - u svim slučajevima verovatnoća pogotka aktivnih MAC-ova je ista ili jako slična.
Recimo, da li su 00:1A:79:6x:xx:xx češći od 00:1A:79:9x:xx:xx ?
Šta znači dobra combo lista, ako se misli na MAC combo to je 16.7 miliona kombinacija, i šta je sad tu dobro ??
Možeš koristiti generator slučajnih MAC-ova, ili ići redom, ili neku svoju strategiju odabranih - u svim slučajevima verovatnoća pogotka aktivnih MAC-ova je ista ili jako slična.
Recimo, da li su 00:1A:79:6x:xx:xx češći od 00:1A:79:9x:xx:xx ?
Dobra combo lista - moj primjer, skeniranjem sam došao do nekim 200-300k mac adresa koje sam izdvojio u jedan txt te sad koristim taj combo. Te milijune macova nema smisla skenirati jer predugo traje. Za svoje osobne potrebe i za frendove odskeniram koliko je potrebno. Nista vise nista manje.
Hint: (00:1A:79:00:00:00) na većini panela je ta mac adresa
da vam kaze cika nesto, najbolja combo lista je jedan turski i jedan ruski forum, udjes, pokupis za par minuta sta ti treba, i vozis
Автоматски споено мислење:
pa, italijanski, spanski, bugarski .... foruma koliko hoces, i ne brines za ruter i svog provajdera
mada razumem i vas, sto imate svoje servere, pa se koljete medjusobno
i da jednom za svagda rascistimo, ja i kada se hvalim, (ako se hvalim) hvalim se da malo podignem pritisak vlasnicima servera i tzv. strucnjacima (hakerima) za iptv,
a, najsladje mi je kada se strucnjaci popale za neku moju provalu, (da ne kazem laz) k'o napaljene pubertetlije su, odma pitaju a sta, a kako, hehehehheeeee
znaci, zajebavajte se, i ne shvatajte ovo preozbiljno, necete vi nikakve velike novce ovim zaraditi, za to treba malo vise svega, (da se ne ljutite) a vi toga nemate
ima jedan, da mu ne kazem ime, ja zakacim jednu a on dvanaest slika, samo da dokaze kako je on bolji, hehehehhee, a ja mu godinama objasnjavam da sam ja amater, gde je nasao sa mnom da se takmici
Eutelsat 16A 16°E
Team Media: A new channel has started in DVB-S2 Clear: TV 101 (Serbia) on 11262.25MHz, pol.H SR:30000 FEC:2/3 SID:133 PID:2161[MPEG-4]/2163 Serbian.
Pozdrav svima. Trazim jedan film iz 2020, ima ga u Selling-Team listi ali ne radi, to je jedino gde sam ga nasao. Zove se Under Suspicion, glumi Morgan Frimen. Dal ga ima jos u nekoj listi, ne mora biti s prevodom.. Ako neko zna.. Ne znam gde jos da proveravam, sve sam proverio koje su mi pale na pamet..
Pozdrav svima. Trazim jedan film iz 2020, ima ga u Selling-Team listi ali ne radi, to je jedino gde sam ga nasao. Zove se Under Suspicion, glumi Morgan Frimen. Dal ga ima jos u nekoj listi, ne mora biti s prevodom.. Ako neko zna.. Ne znam gde jos da proveravam, sve sam proverio koje su mi pale na pamet..
Pod sumnjom - Ugledni odvjetnik Henry Hearst otkrio je tijelo silovane i ubijene 12-godišnje djevojčice i prijavio to policiji. Detektivi Benezet i Owens pozovu ga u policijsku postaju da pojasni svoje svjedočenje. Prilikom ispitivanja Hearts se počne zapetljavati u mrežu kontradikcija, a...
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.