Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Toa sho tipot go napravil u start so vozenje u nepoznato mesto za da ja iskoristi e predatorsko.
Зашто мислиш дека пошол у непознато место стрикно за да ја искористи. Ако му се дала и она, ќе се смета за искористување?

Башка она во ниеден момент не му рекла дека нејќе да иде у непознат правец.

Член од
12 декември 2007
Мислења
4.863
Поени од реакции
10.350
Не е нуклеарна физика ова. Една од работите што жените не ја сфаќаат е дека во глобала ние сме тапа во читање знаци. Не сме способни да читаме мисли телепатски. Плус секој е со различен табиет и карактер и искуството овде не помага. Може 10 пати на прв дејт да падне секс ама 11от пат ќе се погоди некоја што не сака, не може да се водиш од минати искуства.

Нема ништо лошо во тоа што некој сака исклучиво секс, па и на прв дејт. Намерите најдобро е да бидат познати пред дејтот, ама еве и да не се. Тестираш води, лапање таму ваму, пушташ рака незнам што...кај секој нормален човек доколку овде му кажат не завршува приказната овде. Кај останатите станува зборува за напалени силувачи и може да ги збрциш одма со нож пошто после "не" мувањето преминува во силување.

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.744
Поени од реакции
27.744
Ахам. Ако нема браќа/татко?!
Ех, им нема спас на тие :)

i ovde dobar procent se manijaci spored postovive sto se napisani.
Така е, сите мажи на форумов се инцели, девици, бети, манијаци, симпој (што и да е тоа), rejected so proektiraat итн.
Жениве од друга страна се чесни, нежни, неразвратни, немераклики, сапиосексуалки, девици до пред брачна ноќ итн.

Член од
4 јануари 2015
Мислења
1.151
Поени од реакции
512
Не е непознат, се запознале. Башка и четувале со месеци.
Непознат е и друго е чатување,го знаела ли 1 година ии 2??? не ме смеј
Автоматски споено мислење:

Не е нуклеарна физика ова. Една од работите што жените не ја сфаќаат е дека во глобала ние сме тапа во читање знаци. Не сме способни да читаме мисли телепатски. Плус секој е со различен табиет и карактер и искуството овде не помага. Може 10 пати на прв дејт да падне секс ама 11от пат ќе се погоди некоја што не сака, не може да се водиш од минати искуства.

Нема ништо лошо во тоа што некој сака исклучиво секс, па и на прв дејт. Намерите најдобро е да бидат познати пред дејтот, ама еве и да не се. Тестираш води, лапање таму ваму, пушташ рака незнам што...кај секој нормален човек доколку овде му кажат не завршува приказната овде. Кај останатите станува зборува за напалени силувачи и може да ги збрциш одма со нож пошто после "не" мувањето преминува во силување.
Затоа со непознат во кола не,можела да биде киднапирана

Член од
24 октомври 2013
Мислења
12.192
Поени од реакции
26.997
Непознат е и друго е чатување,го знаела ли 1 година ии 2??? не ме смеј
Ајде малку логицирај. Дали се знаеле? Да. Дали лично се запознале? Да. Дали се знаеле доволно долго? Не. Факт е дека се знаеле- не е непознат.

C

CoolIris

Гостин
Зашто мислиш дека пошол у непознато место стрикно за да ја искористи. Ако му се дала и она, ќе се смета за искористување?
НЕ. НЕМА ДА СЕ СМЕТА ЗА ИСКОРИСТУВАЊЕ. Ако двајцата се за секс на прв дејт, никому ништо. Се додека двајцата се согласни да го прават нештото е океј. Ако едниот не сака, но се продолжува да се прави нештото против негова волја, тогаш има проблем.
Плус не знаев дека така ќе постапи, не можам да скокнам од автомобил веднаш кога ја свртил колата во друг правец ниту пак да урлам сред возење па не дај боже да се случи да излетаме во провалија.
Мислев дека ќе ме носи дома.

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.384
Поени од реакции
30.821

Povtorno so glupi hipotetiki.
Zzz

Последно уредено:
Џ

Џонтра Волта

Гостин
НЕ. НЕМА ДА СЕ СМЕТА ЗА ИСКОРИСТУВАЊЕ. Ако двајцата се за секс на прв дејт, никому ништо. Се додека двајцата се согласни да го прават нештото е океј. Ако едниот не сака, но се продолжува да се прави нештото против негова волја, тогаш има проблем.
Тој почнал со такво однесување откако прво ја залапал па она МУ ВРАТИЛА. Искористување е вртење у непознат правец и почнување на силување во истиот момент, без бацување и враќање на бакнежи.

Еве ти цитати од првиот и вториот нејзин пост.
Ме собра, се течеше добро се додека дечково не одлучи наместо дома да ме однесе на друго место кое беше малку повеќе одалечено од мојот дом, со автомобилот.
Изговорот му беше дека не сакал гужва и сакал да зборува со мене. Прифатив разговор само ако ме врати дома
Не прифатив јас да ме однесе иза богу леџа, тој одлучи, прифатив разговор додека ме возеше само доколку ме врати дома.
Два пати вика нејќев ама сакав, разговор. Кој те тера да го бацуваш ако си отишла само за разговор.

Пак не гледам каде она останала категорична на ставот дека сака дома после паркот.

2 пати вика само доколку ме однесе дома, само доколку ме однесе дома... у првиот пост вика
а бидејќи сум прилично незгодна на карактер бев решена доколку не си стои на збор ќе си заминам сама без разлика колку сум одалечена од мојот дом.
Џабе го праиме муабетов кога она ПОСЛЕ СВЕ ШТО И СЕ СЛУЧИЛО прифатила да ја врати дома па уште го распрашувала и дознала дека имал врска и пробала да им ја спаси врската.

Тоа што се смеела не го коментирам, Артур Флек дијагноза.

Пак ќе повторам, не викам дека е крива и дека самата си го барала. Ниту пак го оправдувам понашањето на дечкото.

Povtorno so glupi hipitetiki.
Zzz
Извини Ајнштајн.

Ззз

Член од
4 јануари 2015
Мислења
1.151
Поени од реакции
512
Ајде малку логицирај. Дали се знаеле? Да. Дали лично се запознале? Да. Дали се знаеле доволно долго? Не. Факт е дека се знаеле- не е непознат.
Ама не се знаеле од пред тоа,не се дружеле алооооо,после има силување ова она па има кога некои девојки со непознат човек се вози во кола

после има силување ова она па има кога некои девојки со непознат човек се вози во кола

Тралала сама си го барала песна од владо јанески

Член од
24 октомври 2013
Мислења
12.192
Поени од реакции
26.997
Ама не се знаеле од пред тоа,не се дружеле алооооо,после има силување ова она па има кога некои девојки со непознат човек се вози во кола

после има силување ова она па има кога некои девојки со непознат човек се вози во кола

Тралала сама си го барала песна од владо јанески
Колку години имаш? Имаш повеќе од 15? Прашувам за да знам дали да продолжам да те цитирам или не. Логиката ти е нула, не знаеш да составиш реченица, а притоа немаш ниту еден аргумент.

Член од
4 јануари 2015
Мислења
1.151
Поени од реакции
512
Колку години имаш? Имаш повеќе од 15? Прашувам за да знам дали да продолжам да те цитирам или не. Логиката ти е нула, не знаеш да составиш реченица, а притоа немаш ниту еден аргумент.
Добри ми се аргументите алооо и немам 15, можело лошо да и се случи,да ја силува и ти тоа оправдуваш??

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Си нашол па и ти со кој да се објаснуваш. :pos:
Оваа, тие едни 2 имаше менталчуги што им пишуваа на сите, едната мислам дека е вратена ако добро забележав ДенаМ, не ми текнува као беше потпишана порано. И бијонс секако, кралицата на глупоштините. Што е најтрагично не се ни тролови.

:vozbud::vozbud::vozbud:

Член од
24 октомври 2013
Мислења
12.192
Поени од реакции
26.997
Добри ми се аргументите алооо и немам 15, можело лошо да и се случи,да ја силува и ти тоа оправдуваш??
Алооооо на сред село, не тука.
Кој оправдува? Немаш ни 15 или имаш повеќе од 15?

Kajgana Shop

На врв Bottom