Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

M

Macedon1um

Гостин
Се надевам во иднина нема да имаш слични сценарија, следен пат као не дај боже ти се случи истово, сместа пријавувај у полиција. Нека не те интересира дали ќе имаш докази или слично. Тоа е работа на МВР.
Што ќе пријави во полиција, доброволно се лапавме но ме фати за гради а немаше дозвола за тоа ? :icon_lol:

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.744
Поени од реакции
27.744
Вакво возење реткост...секоја чест :D
На просечната раја секогаш им се интересни вакви приказни, јебига.
Плус се јавува основната човекова карактеристика, да се помогне на некој без разлика што тој некој најверојатно е тролололо.
Не ги осудувај...

Bodhidharma

Член од
17 септември 2011
Мислења
10.783
Поени од реакции
15.399
На просечната раја секогаш им се интересни вакви приказни, јебига.
Плус се јавува основната човекова карактеристика, да се помогне на некој без разлика што тој некој најверојатно е тролололо.
Не ги осудувај...
Сепак и да е нереална ситуацијата вреди да се коментира и дискутира до негде, затоа што задира проблем кој ретко се дебатира. Проблемот е што ваква хипотетичка ситуација како што беше претставена во 4 поста не е логичка и придонесува до разни забуни.

Член од
3 мај 2019
Мислења
19.431
Поени од реакции
10.356
Сепак и да е нереална ситуацијата вреди да се коментира и дискутира до негде, затоа што задира проблем кој ретко се дебатира. Проблемот е што ваква хипотетичка ситуација како што беше претставена во 4 поста не е логичка и придонесува до разни забуни.
Mnogu devojki Ima sto gi vikaat mazite pederi ako ne prevzemat prv cekor...
...me odnese na Vodno badijala, buljas eden, do moabet mu bilo a jas pregorev, ebati mazot, ebati:pos::pos:
Kako bese ona, nit se vodat, nit se terat:icon_lol:

Последно уредено:
Член од
24 октомври 2013
Мислења
12.192
Поени од реакции
26.997
Mnogu devojka Ima sto gi vikaat mazite pederi ako ne prevzemat prv cekor...
...me odnese na Vodno badijala, buljas eden, do moabet mu bilo a jas pregorev, ebati mazot, ebati:pos::pos:
Па ми беше до муабет. Ти па ај одма. Чекај барем да се стемни.
Ај сеа бан. :D

Bodhidharma

Член од
17 септември 2011
Мислења
10.783
Поени од реакции
15.399
Mnogu devojka Ima sto gi vikaat mazite pederi ako ne prevzemat prv cekor...
Ако не знаеш да процениш и го вадиш да го мандаш на секоја онда си манијак со тапија :D

Член од
14 јули 2020
Мислења
79
Поени од реакции
64
Ах бре маженца, коментирате и чепкате и кај што треба и кај што не треба. Олабавете малку, на девојчево и онака му е разнишана самодовербата уште вие со вашите "сама си го барала" коментари и фалите.

Никој не си го бара сам. Јасно кажала дека не сака, се обидела да го оттргне, ама ете посилниот пол е физички посилен. Цела среќа па се јавила другарката и спасила ситуација.

Малку човечно, од аспект на маж што утре ќе има ќерка која исто така може да се најде на местото на девојчето. Или мајка/сестра па да видам дали тогаш со вакви вицкасти досетки ќе дофрлате од страна.
Заради вакви балавци на форумот сама си го барала.. Утре девојче кое со боксови е унесено у кола и силувано нема да пријаве.. од срам и осуда

Munze

Dr. Oetker
Член од
21 јули 2020
Мислења
203
Поени од реакции
195
Па има секс после прв состанок. Ама пак ќе кажам, ниту една жена/девојка не сака манијачко однесување на прв состанок.
Ma koj ve prasuva vas? I onaka seksot vi se mava u glava i na toa mislite. Ama ne polazuvate u praksa bozici se praite se drzite zaednl pogotovo tuka u mkd jaki picki ke se praite posle ne saka manijacko odnesuvanje.

Член од
3 мај 2019
Мислења
19.431
Поени од реакции
10.356
Ma koj ve prasuva vas? I onaka seksot vi se mava u glava i na toa mislite. Ama ne polazuvate u praksa bozici se praite se drzite zaednl pogotovo tuka u mkd jaki picki ke se praite posle ne saka manijacko odnesuvanje.
Tebe ocigledno nekoja zena bajagi te povredila...daj raskazi, olesni se, ke ti dademe soveti.

Bodhidharma

Член од
17 септември 2011
Мислења
10.783
Поени од реакции
15.399
Заради вакви балавци на форумот сама си го барала.. Утре девојче кое со боксови е унесено у кола и силувано нема да пријаве.. од срам и осуда
Не треба да пријаве......треба да му каже на татко и, или брат и' и дечкото девојче у најдобар случај да го направат. Најголем пропуст на западот е што се очекува полиција проблеми да ти решава, односно сврти друг образ.
Се сатанизира она око за око заб за заб. Прво правило у животот е дека светов не е бајка, што не значи дека секој еден не може да го живее како бајка.

C

CoolIris

Гостин
Не треба да пријаве......треба да му каже на татко и, или брат и' и дечкото девојче у најдобар случај да го направат. Најголем пропуст на западот е што се очекува полиција проблеми да ти решава, односно сврти друг образ.
Се сатанизира она око за око заб за заб. Прво правило у животот е дека светов не е бајка, што не значи дека секој еден не може да го живее како бајка.
Како тоа да не се пријавува?!
Најмалата модринка на раката треба да ти биде знак дека треба да пријавиш. Така почнува, со модринка на едното раче. И само модринка е, не пријавуваш. Па после другото раче. Па едното окце (ај несакајќи беше), па другото окце (е тука веќе сфаќаш у какви срања си).

Треба да се пријавува. Постојат институции. Секој облик на насилство, психичко или физичко малтретирање треба да се пријавува, независно маж/жена.

Жал ми е само што во нашето општество ниту поддршка, ниту разбирање. Жртвата излегува дека "сама си го барала", а напаѓачот "фраериште". Еве, доволно е неколку страници од форумов да се исчитаат.

Член од
4 јануари 2015
Мислења
1.151
Поени од реакции
512
Ве прочитав сите.
Ќе ве замолам да прекинете со претпоставките дека сум сакала да имам секс и сум давала сигнали за секс.

Му возвратив на бакнежот, мал краток бакнеж, вие се немате бакнато на прв дејт? Еднаш се случи тоа, и тој прв ме бакна.
Плус не знаев дека така ќе постапи, не можам да скокнам од автомобил веднаш кога ја свртил колата во друг правец ниту пак да урлам сред возење па не дај боже да се случи да излетаме во провалија.
Мислев дека ќе ме носи дома.
Интроверт сум, извесен период одбивам дејтови поради интровертноста, и може да се случи додека сум излезена да добијам анксиозен напад, но не можев постојано да бидам дома, еден ден морав да излезам.

Дечково ме допираше по гради, меѓу нозе, и додека го тргав тој се осмели да го извади и да ме моли да го допрам ми ја теглеше раката, за да го сторам тоа.
Тогаш мислев дека ќе експлодирам а од друга страна од нервоза почнав да се смеам зошто типот се однесуваше ко да не видел жена.
Прочитав и коментари за такси. Каде да барам такси кога тој ме однесе речиси надвор од градот? Едвај коли имаше по пат а изгубив компас и не знаев точно каде сме.
Во тој момент се јави другарка ми и и кажав дека за краток рок ќе бидам кај нејзе (тоа ни беше договорот) типот испаничи и престана.
Околу нашиот разговор, типичен муабет, како оди на работа, дали си задоволна, обични ствари.
Не прифатив јас да ме однесе иза богу леџа, тој одлучи, прифатив разговор додека ме возеше само доколку ме врати дома.
Првичниот договор беше во парк, кафе сокче, пиво и грицки, му реков дека е време да заминам дома бидејќи штом го напуштам паркот морам да поминам преку плоштад каде што има многу улични кучиња кои се случувало да нападнат човек.

Човекот многу добро ја криеше врската.
Му била комплицирана, раскинувале, се смирувале.
Не знам колку била сериозна врската, одбивав да слушам детали.

Немам повеќе контакт со него уште од тогаш.
Ми беше мака од една страна затоа што прв пат после долг период успеа со некој да ми лежи разговорот се додека не се случи тоа, имав надеж, ми беше убаво додека разговаравме.
Од друга страна ми беше и за мене и за девојка му, како сме успеале да наседнеме на неговиот шарм, убавина, карактер, доста убаво глумеше, секоја чест.
Се смеев како луда додека сме четувале со часови, ми беше свежина во мојот живот.

Бев доста вознемирена таа вечер, подоцна се правдаше кога го замолив да ми го донесе мобилниот.
Тогаш му кажав што имам и завршивме.

Поминаа речиси 2 недели од тогаш, до пред некој ден ме јадеше вината и мојата наивност како не можев да проценам подобро.
Тој што прави не знам.

Како знаете да ги извртите работите како вам ви одговара, секоја чест.
Да сум сакала нешто повеќе од мување ќе сум резервирала соба во хотел, ќе го водев дома, во викендица кај другарка ми. Како да имам нешто повеќе од мување кога претходно имам кажано дека страдам од анксиозни напади и не можам лесно да се опуштам?
Немам што да додавам, по некоја логика секоја женска сака да има секс на прв дејт без разлика дали е или не е рамнодушна кон човекот.
@Macedon1um намали со претпоставките, да сакав ќе продолжев со него и покрај тоа што имал девојка.
И признавам дека ми се допаѓаше, но не да отидам толку далеку и да им расипам врска.
Можев и да и кажам нејзе за да ги скарам, наместо да седам на кајгана и барам совет.

Дец ит.
Ви благодарам.
Во кола никако со непознат алооооооо што ако носел во себе нож или што ако си била киднапирана

Член од
9 септември 2020
Мислења
38
Поени од реакции
43
ne sfativ so ti bil dogovorot so drugarka ti odnapred napraen? malce cudno. drugo devojko posho kazuvash od drug grad treba on da dojde kaj tebe a ne ti kaj nego plus bez prevoz i smestuvanje si bila. znaci kaj idesh sama stvarno ne mi e jasno. drugo idesh za kafe gricki vo drug grad? malku cudno. i najbitnoto muabeti u stilot jas da sakav da iam sex mozev ama neskav, mislam deka ke puknesh posho ne si mozela ti kazal deka e zafaten i ako sakash da se muvame ok ako ne niso. i ti si se navredila i tolku si bila nervozna so i telefonot si go zaboraila pa trebalo i da ti se izivnuva nekoj i so ti ja znam so. cudno vo sekoj slucaj i neznam zaso si prekinala kontkat? probaj si ja srekjata moze ke ja sutne pa ke bide so tebe ama moze a najverojatno i ne. i najbitnoto so e so baknezot muabetot?

Kajgana Shop

На врв Bottom