Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

Благодарам уште еднаш со среќа
Автоматски споено мислење:

27 noemvri na polozitelno, intervju na 26.06.2018 vo sofija seuste nema ukaz,cestitki za dobienite ukazi deneska

Попара е направено ќе се нареди моазаикот од пон до петок за ноември!!!!!

Ako ne ti iskoci utre naredna nedela sigurno

Класичен понелник го типував пред две недели, ако биде утре ја го частам лична карта

25 noemvri na polozitelno, intervju na 25.06.2018 vo sofija seuste nema ukaz,cestitki za dobienite ukazi deneska, isto taka I od mene :)
До денес како што имаме инфо се стигнати интервју 13.06.2018 што ми е веродостојно незнам зашто...

Класичен понелник го типував пред две недели, ако биде утре ја го частам лична карта

До денес како што имаме инфо се стигнати интервју 13.06.2018 што ми е веродостојно незнам зашто...
Da da ....I Jas mislam taka ....Posto pratejki unazad oni si gi pazat datite od Intervju I sonsigurnost gibteraat ....a ova so polozitelno mislam I deka nekoi clenovi ne I'm se tocni datite koi gi kazale ( BEZ NAVREDA MOE MISLENJE) :)

Dali preku brat ti baraja dopolnitelni dokumenti ili ne ?? Btw So sreka i za ubo da go koristis .
Nisto samo ivodi od mene brat tatko i kopija pasos bg

14.05.2021 datum zakazan za podiganje cisto iformativno

Da da ....I Jas mislam taka ....Posto pratejki unazad oni si gi pazat datite od Intervju I sonsigurnost gibteraat ....a ova so polozitelno mislam I deka nekoi clenovi ne I'm se tocni datite koi gi kazale ( BEZ NAVREDA MOE MISLENJE) :)

Логично ми се допаѓа како размислуваш и за мене пред да ми излезе така гледав и испадна само ете треба време каснат не е секогаш по ред, али во секој случај нека научат и другите членови како да пратат да имаат некоја сигурност во себе за да не се откажуваат...

ова денес 30 ти со врски хахаха

Логично ми се допаѓа како размислуваш и за мене пред да ми излезе така гледав и испадна само ете треба време каснат не е секогаш по ред, али во секој случај нека научат и другите членови како да пратат да имаат некоја сигурност во себе за да не се откажуваат...

ова денес 30 ти со врски хахаха
Ja sum epten logicen brat ...samo koj Kako ke me razbere ;) .....Posto nelad I Jas samiot ne se razbiram ....Bigo ima mnogu izodeno vo zivotot ....taka da Se razbirame ;). Axa P.s BIDI PAMETEN PRAVI SE GLUP :) I

И шУ сеа, ќе ќутиме и ќе плачеме ли, ае кажете нешто, не сум навикнат без нотификации. Поеќе тука глеам него шо проверувам за указов :) BTW, сега приметив дека јас убо сум пишал положотелно 28ми сум проверил ама некој задолжен за списокот цело време ме води као 17ти Ноември па следејќи од тука така и си знам :) ама прееска враќам поракиве, на 28ми Ноември сум пишал положително а изгледа сум од 25ти до 28мо тие 3 дена, не на 17ти. Али и нема везе многу многу :) тука сме у близина хаха, воа шо се смеам од с'клет е од чекање не е за смеа ;) п.с. сеа Биго у топ ќе ме стај, ќе се нервира ;)

Денес имам промена на статус, но за жал сум одбиен од Советот по гражданство (слика во прилог).
Дали има шанса нешто да се направи или ќе морам од почеток да ја почнам целата процедура?
Молам за совет бидејќи долго време помина и не сакам вака да заврши.
1.png

Ima i ukaz 160/2020 ;)

Pale ti si ustvari taa stoyanova sto isprakjaat mail zatoa
И шУ сеа, ќе ќутиме и ќе плачеме ли, ае кажете нешто, не сум навикнат без нотификации. Поеќе тука глеам него шо проверувам за указов :) BTW, сега приметив дека јас убо сум пишал положотелно 28ми сум проверил ама некој задолжен за списокот цело време ме води као 17ти Ноември па следејќи од тука така и си знам :) ама прееска враќам поракиве, на 28ми Ноември сум пишал положително а изгледа сум од 25ти до 28мо тие 3 дена, не на 17ти. Али и нема везе многу многу :) тука сме у близина хаха, воа шо се смеам од с'клет е од чекање не е за смеа ;) п.с. сеа Биго у топ ќе ме стај, ќе се нервира ;)

указииии летаат 11 часа бум бум

Zdravo decki, edno prasanje/ molba. Prepiska br 40xx/ 2017 od polozitelno statusot se smeni na dopolnitelno da dostavam dokumenti do 05.03.2020. Dokumenti, bg pasos od brat. Posrednikot ne predal kopija od pasosot od brat mi, me interesira dali moze so posrednik da dostavam kopija od bg pasosot, dokolku moze ve molam da preporacate nekoj sto si ja znae rabotata, sto ste zadovolni od negoviot angazmam. Licno nemozam da idam do Sofija posto ne ziveam vo Mk.
Zaboraviv da spomnam, novi izvodi i potvrda od zdruzenie se dostaveni do proposaniot rok, samo kopija od bg pasosot ne e dostavena, a smetam deka e vazen dokument da go ima vo predmetot

Blagodaram odnapred.

Attachments

• Screenshot_20200910-201216_Chrome.jpg
    Screenshot_20200910-201216_Chrome.jpg
    422,7 KB · Прегледи: 96
Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom