Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата dajdo
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ги наполна, ама во марто ко велеше дека че си оди првичната цена на Челзи беше над 30 милиони фунти. И то не е реална цена, ама па 18....

Фантомикс, за играч ко САКА да си оди од клубот, па и ја помина триесеттата, 18 е најреална цена, за жал.

Абрамович пак се насочи кон Рибери,сака да даде 31 милион евра за него.Е овој може.... Извор гоал.ком!!!

Деко би избирал помеѓу Интер и Челзи(не дај боже), а иначе покрај интересот на Манчестер и Барселона,и Челзи тргнува по Жоао Мутињо од Спортинг(новиот Деко во младите години,ова дај боже да се случи)...Па дај пишите вие нешто!!!

Шо да пишиме ко тренер неаме. Се друго е џабе муабет, без тренер ни еден играч нема да купиме.

абе сега вие од гоал.цом викаат оти тренерот е веќе одреден и тоа е никој друг него, Сколари! шо е до мене, ако е точно, добро е!

Ако ги слушав goal.com, Лампард ќе беше во Барселона, па после то во Интер, Дрогба од Милан веќе ќе преминеше во лутиот ривал Интер, Есиен во Интер, Дејвид Бекам тренер и така натаму.

На сите страници пишува дека Сколари веќе се договорил со Челзи,ама тоа ќе биде објавено после ЕП.
Ако дојде Сколари,со него ќе дојдат Кварезма и Мутињо(Звероња)!!!

Деко би избирал помеѓу Интер и Челзи(не дај боже), а иначе покрај интересот на Манчестер и Барселона,и Челзи тргнува по Жоао Мутињо од Спортинг(новиот Деко во младите години,ова дај боже да се случи)...Па дај пишите вие нешто!!!
Пошо моментално неаме тренер (освен Стив) не ми се коментираат евентуални нови засилувања...
А ако биди ова (за Сколари)...
На сите страници пишува дека Сколари веќе се договорил со Челзи,ама тоа ќе биде објавено после ЕП.
Ако дојде Сколари,со него ќе дојдат Кварезма и Мутињо(Звероња)!!!
... тогаш мож да се речи дека убе че биди :)

Сколари ич не го бендисвам. Арогантен, тепач и избувлив.
Јес да мојт да донесит засилувања и да постигнит успех, ама сепак не го бендисвам.

Сколари ич не го бендисвам. Арогантен, тепач и избувлив.
Јес да мојт да донесит засилувања и да постигнит успех, ама сепак не го бендисвам.

И плус нема водени НИЕДЕН европки клуб досега (било кој).
Ама изборо е мал...
Рајкард? Без Тен Кате не ми се прај ќеф...
Манчини? Ко че ги видам со Михајлович ми се крева косата...
Хидинк не иди...
Липи исто...
Анчелоти, Спалети...
Кој?

Спалети бе, ако се договорит со Роман ќе дојт, немат нишо пречка.

ја би сакала да дојде или спалети или сколари.

Зико си дал оставка од Фенер, па и тој улетува во долгата листа на кандидати.:tapp:
Нема крај ова, ама изгледа ќе биде Сколари чим до сега не имануваа, ќе се чека крајот на ЕУРО.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom