Фото натпревар # 175,ТЕМА: Црква или Џамија!

• Креатор на темата Креатор на темата bijons
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ај ти карактерот ми го пишуваше пред една недела сега заборајш шо пишуваше оф мори мајко
Мислиш една коцка има во мене??? Кој знае која те толкувала :P

@Klin vtorata crkva vo tvojot post e Saint Anthony the Abbot Church prvata izgradena crkva vo Valleta. Uste e poznata pod nazivot Lady of Victory. Malta e bogata so istorija jas sakhav da postiram sliki od St Johns Cathedral pa rekov ke ostavam za druga prilika. 4 god sum pominal vo Valetta, kako dete zhiveevme vo Kalkara potochno.

Видов на темава уште една црква од Малта, мислам Анон ја постираше таа од Слиема, а никој кој бил во Малта изгледа не ја сликнал најубавата и најграндиозната црква на островов.

Моста Ротунда

Вие што имате поише од една фотка постирано, ако не прецизирате со која се пријавувате аутоматски првата ќе оди

а @The_Master_NeptuNE >:D нема да учествува изгледа

Вие што имате поише од една фотка постирано, ако не прецизирате со која се пријавувате аутоматски првата ќе оди
Ја би да ги исклучиш скроз :)
Мислам, до толку да си и да немаш досега прочитано, па и на крајот на краиштата сфатено дека е логично само една да се постира по член...

Yes maam :icon_lol:

Во меѓувреме уште една фотка од Београд, чисто да ја збогати темата и со посвета за функционално неписмената форумска џукела :pos:

Прегледај го приврзокот 261330
не ама сериозно, нема тема за фотки за цркви, за ваши лични фотки, отворете :) знаете каков хаос ми е мене после да барам која фотка од кој е и која фотка е за натрпевар и што уште не

ајде....сите на свое место! Утре ми отворивте работа да редувам теми

Kalkara e mestoto kade shto pominuvaat kruzerite pod samite tvrdini.
@SK-92 imash eden kup crkvi niz Malta, na primer crkvata Lady Melliheta e isto ubava posebno lokacijata...da ne idam off topic slika samo za sporedba.
Прегледај го приврзокот 261290
Me interesira dali nekoj ke postira slika od Moskovskata kathedrala Christ the Saviour i Sanint Basil's poshto sakame naredna godina da odime Moskva ako ludilovo so virusot se stabilizira.
Не знам може е субјективно, ама Питер е царство за цркви и општо историски градби, штета што немаме член од таму! Инаку јас имав убава колекција од црквите во Питер, Москва ( таа на плоштадот), Јаролављ и Тутаев ама не можев да си ја најдам:(

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom