Фудбалски/трансфер дискусии

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Џака му е миленик на Артета, ако некако успеат да го земат Парти тоа би било трампа плус пати за Гендузи тогаш големи се шансите Тореира да си оди.
Btw ЛЕ може да играме преку ФА, нр играме против Сити :) уствари и нив ги поминавме

Sent from my JSN-L21 using Tapatalk
Скроз заборавив дека освојување на ФА купот носи пласман во ЛЕ, моја грешка.

Член од
4 февруари 2012
Мислења
5.943
Поени од реакции
5.140
Вилиан секогаш игра поради некоја причина...
А и ако го зимаат ќе биде на 3 годишен договор и сигурно околу 200к неделно, нема да дреме на клупа.
Пепе колку зема 150к?
Озил зема 350к па нема проблем да седи на клупа.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.758
Поени од реакции
52.727
Пепе колку зема 150к?
Озил зема 350к па нема проблем да седи на клупа.
Да, ама Озил знаеме зошто не игра. Овој зошто би го зимале и би му давале толкава плата за да седи на клупа?
И како што кажав, Вилиан секогаш наоѓа начин да игра :D

Член од
5 март 2018
Мислења
17.145
Поени од реакции
19.544
Џака му е миленик на Артета, ако некако успеат да го земат Парти тоа би било трампа плус пати за Гендузи тогаш големи се шансите Тореира да си оди.
Btw ЛЕ може да играме преку ФА, нр играме против Сити :) уствари и нив ги поминавме

Ај објасни ја оваа реченица плис :) ме збуни оти

Член од
28 ноември 2009
Мислења
4.872
Поени од реакции
7.107
Уште сеа знам дека ќе ни го наметне Вилијанче...
Како успеаме да го извлечеме подебелиот крај со Киата маме му...
Ако успеат да го купат Парти, тогаш Тореира ќе биде продаден најверојатно, многу слабо се покажа...

Една убава замисла, секако спонзорирана од продажба на Лаказет :icon_mrgr:
Парти - Џака
Себаљос
Пепе - Обамејанг - Заха

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.858
Поени од реакции
10.230
Ај објасни ја оваа реченица плис :) ме збуни оти
Не прегледувам што сум искуцал на телефон, а исклучен ми е autocorrect и редовно лапам грешам букви, паРи иначе се во прашање

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.858
Поени од реакции
10.230
Уште сеа знам дека ќе ни го наметне Вилијанче...
Како успеаме да го извлечеме подебелиот крај со Киата маме му...
Ако успеат да го купат Парти, тогаш Тореира ќе биде продаден најверојатно, многу слабо се покажа...

Една убава замисла, секако спонзорирана од продажба на Лаказет :icon_mrgr:
Парти - Џака
Себаљос
Пепе - Обамејанг - Заха
Абе и Оба да го шитниме шукурац

H

HoT _iCe

Гостин
Реално од до сга покажано, Вилиан е кока кола за Пепета :D
Мислу дека и Артета притиска за Вилита, треба ги некој што ќе ора и напред и назад како Вилиана, некој константан сас искуство, работа е што знаемо кд Вилиан игра како што играше после рестарт до сга, кд треба да се потпише договор, чим пројде тој, ќе си га лади. :D

Член од
5 март 2018
Мислења
17.145
Поени од реакции
19.544
Не прегледувам што сум искуцал на телефон, а исклучен ми е autocorrect и редовно лапам грешам букви, паРи иначе се во прашање

Абе тоа те сфатив, ама имаш напишано трампа плус пари за Гендузи :unsure: Атлетико да ви доплати за Гендузи ?

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.858
Поени од реакции
10.230
Абе тоа те сфатив, ама имаш напишано трампа плус пари за Гендузи :unsure: Атлетико да ви доплати за Гендузи ?
Лошо сум се изразил, нормално мислев на Гендузи плус пари за Парти :)

devilko

♆ wicked one ♆
Член од
28 август 2014
Мислења
1.904
Поени од реакции
6.200
Гендузи плус доплата. Е сеа проблемот е што мала им е доплатата, или пак многу е цената од 30 милки за Гендузи.

Иначе овака е добар играч Гендузи, одличен младинец е и има можност да стане меѓу најдобрите играчи на својата позиција. Проблемот кај него е недисциплината и лошиот карактер.
Ама кој друг, ако не Чоло ќе го среди за ова?

Според мене win-win ќе е оваа трампа за двата тима, уште да се договорат за доплатата.

Член од
5 март 2018
Мислења
17.145
Поени од реакции
19.544
Гендузи плус доплата. Е сеа проблемот е што мала им е доплатата, или пак многу е цената од 30 милки за Гендузи.

Иначе овака е добар играч Гендузи, одличен младинец е и има можност да стане меѓу најдобрите играчи на својата позиција. Проблемот кај него е недисциплината и лошиот карактер.
Ама кој друг, ако не Чоло ќе го среди за ова?

Според мене win-win ќе е оваа трампа за двата тима, уште да се договорат за доплатата.
Не вервам да се нафати Атлетико на таква трампа, од клубот им кажале јасно дека освен клаузулата од 50 милиони нема да попуштат,ама јас мислам и дека на крај договорот ќе го продолжи Томас,не верувам така лесно да се откажат од него за таа сума.
Пролетва се шпекулираше за нов договор ама бидна ситуацијава со корона, па сега најверојатно фокусот е на ЛШ, после тоа ќе се решава неговата судбина.
Томас е играчот кој најмногу напредна од целиот тим овие две години.
Има неверојатни статистики, играч кој никогаш не се бунел за ништо, на крај мислам ќе го задржат.
Тие за Кореа не му попуштија на цената Милан кога го бараа, играч кој е повеќе резерва не пак за Томас, цела средина тој ни ја држи.

Kajgana Shop

На врв Bottom