Досега ме немат вратено, не сум имала проблем, се понашале коректно спрема мене мада сум слушала муабети дека понекогаш се однесуваат лошо најчесто спрема машкиот пол, а и имам забележано дека кај девојче колку повеќе си разголена толку побргу влегуваш
Пред околу една година сакав да влезам во она диското, заборавив сеа како се викаше, кај железничка и типот на врата ми бара лична карта, му покажувам јас и додека ја разгледува тој еден друг од страна ми вели неможе да влезеш. Му реков ок, си ја земав л.к и тргнав да си одам, тогаш тој ме повлече за рака и ми вели "се заебавам бе, ај со мене да те частам пијачка", беше поднапиен и очигледно беше дека не е од обезбедувањето, и јас тргнував да си одам, тој ме влечеше...ми сметаше тоа што оние обезбедувањето воопшто не реагираа, морав сама да се ослободам од него и нормално си заминав.
Во колосеум на тиесто не носев лична карата и тој не ме врати, ми рече само да одам да влезам од другата врата и му мафна на тој другиот да ме пушти
Во колосеум сум влегувала и во патики, не ми рекол никој ништо
А за тоа дека обезбедувањето во странство се однесува многу попрофесионало е точно. Имам излегувано неколку пати по дискотеки во Софија и не видов дека прават проблем на врата, незнам дали јас така сум начекувала ама секогаш имало бааги фаци кои прават проблеми ама тепачка не сум видела, си решаваат на мирен начин, барем внатре. А во Шпанија првиот пат коа влегов во дискотека ми побараа лична карта и коа видоа дека сум од Македонија почнаа да ми зборат на српски, 2 реда муабет и веќе од наредниот ден ме препознаваа, си влегував преку ред и ме пречекуваа со "добро вечер"
ептен беа фини
Значи проблеми со вртари не сум имала, а читајќи ги муабетиве се надевам нема да имам