Hahahaha Znam ,,, srcinja ste miNe mi zameruvaj, ja i @Alexija si se smeeme za gluposti celo vreme![]()

Hahahaha Znam ,,, srcinja ste miNe mi zameruvaj, ja i @Alexija si se smeeme za gluposti celo vreme![]()
Па што ти кажа Лазар?Ако идеш само со крштелното и венчаницата и без потврда ќе имаш ли шанси за произход во ДАБЧ?Пошто малку нема некоја логика,оригинал документи од егзархија да не ги признаат како веродостоен документ со кој се потврдува бугарскиот корен.da,1919
И јас ве сакамHahahaha Znam ,,, srcinja ste miAbe se otepav I ja deneska.....castev I komsii I prijateli ......
Sega svativ deka ne e do netot I ne e do telefonot
do.mene e
auuuuu daj vekje neka bidne rabotava ....Oti Nemoam Poise :
na Arno neka e
![]()
Eh, dokumentite sam si gi dostaviv, bas za toa da bidam siguren, e sega dali tamu gi imaat zafrleno ne znam posto ne dadoa mi nikakov dokument deka imam dostaveno dopolnitelni dokumenti.....Prvo nema nikakva nova procedura ocigledno posrednikot ti e lazgo,normalno e uste sto cekas taka e na dopolnitelna no bidejki posrednikot ti e lazgo bi trebalo da se plasis dali tie dopolnitelnite dokumenti voopsto toj gi ima odneseno vo ministerstvoto,i da mozes da odis i prasas na salter dali se dostaveni dopolnitelnite dokumenti i do kade e postapkata.
ajde be brat neka ni potvrdi nekoj, napisav mail na nasi i na bugarski ambasadi, zosto nikoj je moze da potvrdi, na site ni se brza, dzabe ni e ako otvorat a nemame vreme da napravime testЗначи македонскиве медиуми сами си прават прилози како сакат место да контактират официјални извори, како БГ амбасада во МК или МК амбасада во БГ.
Еве ви https://www.glaspress.rs/pcr-тест-и-за-б'лгарски-граждани/
Ако важи за србите, важи и за нас
Ajde amin. Ama koga uspea tolku brzo test da napravi?Утре ќе имам сигурно инфо, познаник ќе оди со тест.
Abe CE bidi rabotava ...ne ja raspravaj sea I tiИ јас ве сакамсо @Blgarceto
ama i @orel100 mi e zlato. Ako ne ste mi vie 3ca da me nasmeete , me potiska odma nervoza radi situacijava ovde za zal
ke bide eheeee posle kako nas ke nema hahaha
Jas ke idam sabajle so test od vtornik i ke vi pisam, ke prasam za so dvojno drzavjanstvo i samo so mak drzavjanstvo i ke ve izvestam stom se vratamAjde amin. Ama koga uspea tolku brzo test da napravi?
Fala na info. Neka te sledi celata sreka. I so Boga napred ti po negoJas ke idam sabajle so test od vtornik i ke vi pisam, ke prasam za so dvojno drzavjanstvo i samo so mak drzavjanstvo i ke ve izvestam stom se vratam
Бидејки ме спомна мене , само ќе ти кажам дека,сеуште ништо не е готово како што најавуваат нашиве медиуми.@ M.M.M dali seyste mislis deka izvlekuvam informacii od rakav ...pozdrav Bate ....rekov nedaj boze ,ama Sepak do 31 Juli .......ne gledam svetlo vo tunelov ....pozdrav ...site tuka spodeluvame verodostojni informacii ....kolku za tvoja informacija pozdrav i sekoe dobro