- Член од
- 24 ноември 2018
- Мислења
- 414
- Поени од реакции
- 246
Pozdrav dali moze mak da se izwadi da bude m3u
može ,, samo zavisi od puno toga uglavnom sve manje ali nađe sePozdrav dali moze mak da se izwadi da bude m3u
Bili smo mladi, ludi, Kožne jakne i u kosi gel. Živjeli smo za plesnjake, Sjećaš li se Dolly Bell. Sve nam je bilo ravno, Semafor je tada bio kultan. Imali smo sve na dlanu, Današnji je svijet okrutan. Žive boje i 21 vijek, 80te su zauvijek. Na sve drugo zaborav će pasti, Ja ne želim nikada odrasti. Jedna je mladost vječna, Bez tehnike vrijedila je riječ. Dal' ćemo to ikad naći Jel' Vienna gdje je bio Beč!? |
Jos jedan pjesnikEvo obrada,lazna i vesela
Код:Ides na posao oci ti sjaje kako i ne bi kad gazda dobre pare daje Slobodan vikend zivci na mjestu spremaj se za fiestu Svaki mjesec plata tacno u dan plati racune i u zivot van dzeparac djeci bogat daj zenu u welnes baj,baj O zivote lijep znas biti bolje nije bilo ni Titi standard stalno raste brkovi se jagnjetinom maste O zivote lijep znas biti dobro se moze i popiti pive preko masnih brkova klize citav svijet obidjes bez vize
Moze jedna STBOstalo mi je jos nekoliko MAC......Izvolite na PM!!!
ujutro sasm odgovorio na to pitanje pogledaj gore višePozdrav za sve , imam pitanje za znalce sa foruma da li moze da se izvuce strim iz stalker playera (mac) da radi na vlc u formatu .ts ali bez tokena ????? sa tokenom radi par minuta i stane
otvori m3u8 u VLC, i snimi listu Save Playlist to file, u m3uDali neko zna kako da Kurir tv iz m3u8 pretvori u m3u
овој нов член..да не е Malesevac?)))Moze jedna STB
Neki ljudi zajedno Provedu život cijeli, A mi se eto dijelimo Otkad smo se sreli Neki ljudi ostaju I kada suton mami A mi se opredjelili Da ostanemo sami. Govorim sebi, u sebi To što povjerovat neću Ovakve duše se rijetko U stvarnom životu sreću. Mi smo se sreli i nismo Uzeli darove što nude Samo smo krenuli dalje Al' sve je to za ljude... Neki ljudi zajedno Provedu život cijeli A mi se eto dijelimo To me ne veseli... |