- Член од
- 14 април 2012
- Мислења
- 32.578
- Поени од реакции
- 66.263
Сити гостински и трет
WTF is this?
Сити гостински и трет
Овој ќе се купува изгледа. Се нешто розеви, жути, тоа зелената нијанса у темно што свети, Комуналец дресови вадеа, што им текна сега
Адидас беа нормални, не знам што им стана да се глупираат, ама пак се класи над Најк. Дури е чудно Најк ваков ок дрес да извадат, не знам колку години немам купено дрес од шо се очајни, овај вреди дефинитивно.Овој ќе се купува изгледа. Се нешто розеви, жути, тоа зелената нијанса у темно што свети, Комуналец дресови вадеа, што им текна сега
Се знае минимализам, 2-3 бои максимум. Овие Најк, Адидас итн се глупираат со дизајни ала затворска тетоважа, плетеници за под телевизор, дијареа у сите бои само за да кажат нови дресови имаат сезонава па да купува глупата раја да не носи лански дресови.
Кој ќе го купи ова срање лол, пореметен да си, пак нема да го земеш. Уствари нормален човек и безпари не би го облекол ова.Челзи трет дрес (????)
Прегледај го приврзокот 257385
Мене баш ми се јаки овие ретро дресови, дресот ми е чиста 10, ама добро ствар на вкус е во прашањеМногу лош дрес Атлетико. Сите исфрлаат копчиња, тие ги враќаат. Старомодно и неудобно.