- Член од
- 16 јануари 2013
- Мислења
- 3.971
- Поени од реакции
- 8.196
Може да ми пратиш?da imamo ali ne gledamo to.
Може да ми пратиш?da imamo ali ne gledamo to.
Nije to baš toliko novo. Tesla... Ima ga u još nekim listama...Neki novi filmski kanali , ima ih ukupno 8 , da li ko zna kom paketu pripadaju
Nižu se vedrina i suša, Mješaju se sa kišom. I moje srce sluša... Posmatra ih krišom. Moj svijet je moja nada, I u ove sate kasne, Umor kad savlada... Poruke su jasne. Ne odustajem se buditi, Ne odustajem ni spati, Još imam za ponuditi... I neću odustati. Poći ću s mirom svojim, Okrećem vjetru lice, Nek šiba, ja se ne bojim, Bacite maramice... |
maxcro paket 10 select kanala i 2 premiereNeki novi filmski kanali , ima ih ukupno 8 , da li ko zna kom paketu pripadaju
hoce mi se, pokazista se toliko hvalis kanalima kao da ti imas samo dace bog da sve zatvore pacemo videti takvi debili sto si ti sto izigravas budalu ovde ,j-hoces ja da ti pokazem moja muda
Jel taj kanal treba Juraima li ko za podjelit neki mac sa slovenskim kanalom fineliving
I meni je dala nogu Tu ništa ne mogu Pa proklinjem sve od reda A proklinjat mi se neda. I mene je pregazila Nije niti opazila. Pa se lomim, skroz ću pući Ne ide se meni kući. Kad od svega trebaš zaklon, Šank je stari zakon, Na šanku se lomi tuga Runda prva, runda druga, Peta obara i Klička Pa krene putnička! |
@vagabundo šta je ovo, gdje si jutros uranio ?
I meni je dala nogu
Tu ništa ne mogu
Pa proklinjem sve od reda
A proklinjat mi se neda.
I mene je pregazila
Nije niti opazila.
Pa se lomim, skroz ću pući
Ne ide se meni kući.
Kad od svega trebaš zaklon,
Šank je stari zakon,
Na šanku se lomi tuga
Runda prva, runda druga,
Peta obara i Klička
Pa krene putnička!
Dobro vam jutro dobri ljudi.Ugodan vikend.
On se drzi one dvije poslovice...@vagabundo šta je ovo, gdje si jutros uranio ?![]()
Vinko Coce je piva:@vagabundo šta je ovo, gdje si jutros uranio ?![]()