- Член од
- 5 февруари 2020
- Мислења
- 20
- Поени од реакции
- 135
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Me potpisaaaa vcera vo 10h od sabajle na gladno srceПрегледај го приврзокот 254914
intervju 1feb 2018,na proverka od VP od 27 maj 2019 na 10juni potpisan .. ukaz 68 /2020 so sreka na site sto cekate
i mene me interesira... ja sum 28.01.2019До каде се стигнати со промена од задолжителна во финална?
И мене исто ме интересира, би било добро да се споделат искуства.До каде се стигнати со промена од задолжителна во финална?
Другар кога беше на интервју?Да однесени се, ама не се при интервју, него при закажување на интервју. Од ко беа поднесени документите нели добив датум за интервју кој беше скоро година дена од поднесувањето на документите и го обавив истото... Се сеќавам баш документите што ги доставив, значи папката со документи беше пред таа госпоѓата што ме интервјуираше. Листот од резултатот на интервјуто го вметна во папката и тоа беше се.
Инаку се сеќавам посредникот не носеше кај некој преведувач нотар незнам што ли беше.. некој пола саат чекавме за превод ваљда.. и отидовме и земавме документите изводи, потврда од бг клуб, произходот, лекарското, потврдата за неосудуваност, фотокопија од Пасош, Биографија....
Затоа и мислам дека е некој обид за да се извлече дополнително пари...