- Член од
- 8 април 2008
- Мислења
- 6.419
- Поени од реакции
- 776
Ве следам, секаде сум меѓу вас@exlexmk се врача кучи!
Ве следам, секаде сум меѓу вас@exlexmk се врача кучи!
Омнипотентен и омнискиентен!Ве следам, секаде сум меѓу вас
И ве молам во иднина напразно да не се спомнува моети име!Омнипотентен и омнискиентен!
Кој збори за литијата? Некој си квази-новинар во саркастичен текст? А сигурно и коментарите од фејсбук се на темата? Јас така го оценив, ако сметаш поинаку, имаш моќ поголема од мене, врати го постот, шо да ти кажам.Мене не ми се чини дека е офтопик, те молам за реално објаснување, да не грешам и јас.
Се збори за литијата во Струга, а темата е за религијата во време на пандемијата. Што е офтопикот тука?
На темата исто се постирани коментари од фб од други членови, не гледам дека тоа е означено за офтопик.Кој збори за литијата? Некој си квази-новинар во саркастичен текст? А сигурно и коментарите од фејсбук се на темата? Јас така го оценив, ако сметаш поинаку, имаш моќ поголема од мене, врати го постот, шо да ти кажам.
Ок, мислењето е вратено. Доколку не ти се модерираше повеќе, фер беше да кажеш, наместо да бришеш мислења со кои не се согласуваш без повод. Ти се заблагодарувам за досегашната помош.Кој збори за литијата? Некој си квази-новинар во саркастичен текст? А сигурно и коментарите од фејсбук се на темата? Јас така го оценив, ако сметаш поинаку, имаш моќ поголема од мене, врати го постот, шо да ти кажам.
Кој бе смее мене да ми кажува како да се изразувам? Ако ја не вреѓам никого, ако ја не пцуам луѓе и не навредувам членови, како сакам ќе се изразувам. И на латиница, и со пички и со курови и со се.
Ете така.Изразувај се ти како сакаш, ама на религија нема да може додека сум модератар.
Ќе ги разгледаме сите поени што се доделени врз членовите и тие што не се оправдани - ќе ги тргниме, за да не сте полни со негативни поени па после да се случи од збирот на поени да добиете бан на форум.Инече....Атеист ме уби од негативни без врска, али ипак стара школа е он и го разбирам за постапките....ноу хард филингс. Треба човек малку да се адаптира на новото време.