Што готвите во моментов?

• Креатор на темата Креатор на темата perez9
  • Време на започнување Време на започнување
Денес. За ова е виновен @Forza Milan!!!, со фотографијата од вчера. Морав да интервенирам
ПС Сликата е наопаку, ама се јаде и вака
Прегледај го приврзокот 250765

Јас би додадел тука сенф врз виршлите за да биде перфект!

Едит: мене ова салата у последно време га сакам многу, чушкиве се закон :)
96554564_696422667776293_2854519214352367616_n.jpg

Јас пак таа Грчката [emoji1]

316a3b76e62c0dc9ddd7564ca93da893.jpg

Sent from my Mi MIX 2S using Tapatalk

Јадови ми створивте! :place: Носталгија ме пукна. Си ја сакам мајка ми! Она ми го прави ова како никој друг...

Ќе го направам со пластичниот зеленчук, ќе најдам балканско сирење, домашен леб... И пак нема да е тоа тоа... Ќе ме гледа како макам со лебот во пинџурот, ќе ме гледа како да сум од циркуз излезена и ќе праша "само ова ли ќе јадеш?", ќе го избркам од кујна и така...

Не, не е во моментов.
Прво, мојот телефон е пред умирање, па сликав со еден постар што батеријата му е тапа и нејќе да се полни. Ај небитно, сликав со него. Викам ќе изберам која ќе ја прикачам, од мојот телефон. Ааарно ама, не можев никако да си ги пратам сликите кај мене. Месенџер ги компресира сликите, ќе се изгуби квалитетот. Пробав преку блутут, споро се праќаат. Добро ај преку гугл драјв, се укочи цела апликација, нејќе да прикачува. Па ај преку дропбокс, кога тоа сум го заборавила пасвордот, а со стар меил што му го имам заборавено пасвордот сум поврзана. Па ај преку меил, нејќе, големи биле фајловите.
Изгубив 3 саати залепена до штекер да не се исклучи другиот телефон и другарка ми вика добро, зошто не пробаш преку лаптоп со кабелче?
И у тој момент сфатив колку сум глупа јас. :tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp:

IMG_20200511_221446_256.jpg

IMG_20200511_221446_257.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom