СДСМ vs ВМРО-ДПМНЕ

За кого би гласале на изборите

• СДСМ

• ВМРО-ДПМНЕ

• Друго

Резултатите може да се погледнат само после гласање.
Член од
23 март 2015
Мислења
7.011
Поени од реакции
1.983
Прашав што пишуваше таму и дали пишуваше Република Македонија
Автоматски споено мислење:

Џокса, еве тебе како програмер да те прашам каде се произведува Windows, во која држава и што пишуваше кога бираш држава при преинсталација на Windows.
Ти прочита ли што беше прашањето? Инаку, на мојата лична карта, пасош пишува Република Македонија, сеуште по старо... на новите нема да е така. А Windows (Microsoft) е приватна компанија која сериозно не навредува. И овде дискутираме за официјалното име на државата, не за Микрософт.
Прашањето беше: дали Зоки Заев беше донесен да го промени името? Се колнеше дека не е така, па...

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.384
Поени од реакции
30.821
Оди провери убаво па кажи. Не туку трескај глупости ебате бот еден. Тајван ..:pos:
Ajde be, mu reklo margareto na zajakot imas golemi usi. :D

Toa e koa ti se tezite pozajmeni, napisani na livce da gi recitiras ko prvace.
Ti pagaat u voda koga nekoj ke ti postavi pokomplicirani prasanja.

Член од
23 март 2015
Мислења
7.011
Поени од реакции
1.983
Очекувано, ВМРО-ДПМНЕ најдобро, СДСС ја поништи БЕСА, а ја воздигна Алијанса.
И на европските анкети води ВМРО-ДПМНЕ!Прегледај го приврзокот 250764
Оваа слика е срам за МАКЕДОНСКИОТ НАРОД. После сите работи СДСМ да има толку поддржувачи докажува дека сме „мочка“ народ, генерално. Во држава (народ) со дигнитет ќе беа збришани од политичката сцена и ќе беа среќни ако немаа сериозни проблеми.

k3b

Член од
17 декември 2010
Мислења
2.811
Поени од реакции
4.287
Ти прочита ли што беше прашањето? Инаку, на мојата лична карта, пасош пишува Република Македонија, сеуште по старо... на новите нема да е така. А Windows (Microsoft) е приватна компанија која сериозно не навредува. И овде дискутираме за официјалното име на државата, не за Микрософт.
Прашањето беше: дали Зоки Заев беше донесен да го промени името? Се колнеше дека не е така, па...
Значи пишува FYROM така? Каква врска има дали е приватна или државна компанија. Овде дискутираме како гласело името на државата надвор од тука.

Ајде сеа ти како програмер кажи ми на кој софтверр и на колкав процент worldwide софтвери пишува Република Македонија?

Ajde be, mu reklo margareto na zajakot imas golemi usi. :D

Toa e koa ti se tezite pozajmeni, napisani na livce da gi recitiras ko prvace.
Ti pagaat u voda koga nekoj ke ti postavi pokomplicirani prasanja.
Не замарај ај жи ти се. Не туку ми верглај во место

Член од
23 март 2015
Мислења
7.011
Поени од реакции
1.983
Значи пишува FYROM така? Каква врска има дали е приватна или државна компанија. Овде дискутираме како гласело името на државата надвор од тука.

Ајде сеа ти како програмер кажи ми на кој софтверр и на колкав процент worldwide софтвери пишува Република Македонија?

Нема одговор? Така и си мислев, северџаните напаѓаат место да се скријат во глувчешки дупки.
„Се е во главите на вмр-овците“, рече дебилот. А па „интелектуалците“ од СДСМ преминаа во напад и го поддржуваат. Колку мизерни.

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.353
Поени од реакции
2.248
Оваа слика е срам за МАКЕДОНСКИОТ НАРОД. После сите работи СДСМ да има толку поддржувачи докажува дека сме „мочка“ народ, генерално. Во држава (народ) со дигнитет ќе беа збришани од политичката сцена и ќе беа среќни ако немаа сериозни проблеми.
А кога велам јас дека сме ДНО ДНА, тогаш не ви чини, а сега може да се каже дека сме ''мочкa'' епа ај одлучејте се што сме ?
На глупото прашање дали бил Зоки Заев донесен да го промени името? Со самото тава се гледа на која страна си и дека немаш ни 1% респект кон народот или твоите блиски пријатели или другари кои не мислам како тебе, прво ке кажеш дали сме дно дна или само тие што се за сдсм се дно а тие другиве се цареви, патриоти, вистински Македонци. :tapp:

k3b

Член од
17 декември 2010
Мислења
2.811
Поени од реакции
4.287
Нема одговор? Така и си мислев, северџаните напаѓаат место да се скријат во глувчешки дупки.
„Се е во главите на вмр-овците“, рече дебилот. А па „интелектуалците“ од СДСМ преминаа во напад и го поддржуваат. Колку мизерни.
Џокса, на линија сме? :) Ајде можеш ти како програмер познати ти се овие работи.. Ајде па после да преминиме на напрачки преку интернет :)

Член од
12 март 2015
Мислења
1.569
Поени од реакции
3.215
Ајде прочитај уште еднаш па врати се и кажи :)

Абе неписмен ..
Оди провери убаво па кажи. Не туку трескај глупости ебате бот еден.
Тоа е тој издржан северџански говор и дискусија. Браво, аферим. сФе аргумент до аргумент. :)

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.748
Успех голем, сеа на софтвер не пишуа северна а не ФИРОМ, вау.
Ја ваке ко информатички неписмен глеам сеа у пасош ми пишуе северна а претходно ми беше Република Македонија и исто сматрам да е голем успех тоа. Плус и успут 500 евра плата на сметка а не у плик ми иде откоај се смени името.
Ебаму народот, ебаму.

k3b

Член од
17 декември 2010
Мислења
2.811
Поени од реакции
4.287
Успех голем, сеа на софтвер не пишуа северна а не ФИРОМ, вау.
Ја ваке ко информатички неписмен глеам сеа у пасош ми пишуе северна а претходно ми беше Република Македонија и исто сматрам да е голем успех тоа. Плус и успут 500 евра плата на сметка а не у плик ми иде откоај се смени името.
Ебаму народот, ебаму.

Muabetot bese deka sekade pisuvalo Republika Makedonija. Kako da ti se nadrobi za da sfatis?

Sent from my iPhone using Tapatalk

k3b

Член од
17 декември 2010
Мислења
2.811
Поени од реакции
4.287
Тоа е тој издржан северџански говор и дискусија. Браво, аферим. сФе аргумент до аргумент. :)
I? :) eve ajde daj argument.. imas? :)

Член од
23 март 2015
Мислења
7.011
Поени од реакции
1.983
А кога велам јас дека сме ДНО ДНА, тогаш не ви чини, а сега може да се каже дека сме ''мочкa'' епа ај одлучејте се што сме ?
На глупото прашање дали бил Зоки Заев донесен да го промени името? Со самото тава се гледа на која страна си и дека немаш ни 1% респект кон народот или твоите блиски пријатели или другари кои не мислам како тебе, прво ке кажеш дали сме дно дна или само тие што се за сдсм се дно а тие другиве се цареви, патриоти, вистински Македонци. :tapp:
Немам респект кон оние кои не обезличија, секако дека немам. Глупаво прашање било дали Зоки е донесен да го промени името? Или е прашање на кое не сакаш да одговориш? Можеби и ова прашање не заслужува одговор?

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.748
Muabetot bese deka sekade pisuvalo Republika Makedonija. Kako da ti se nadrobi za da sfatis?

Не знам ја секаде у мојот пасош сеа иам олкав штембиљ кј шо пишуе дека пасошот е у сопственост на република таму некоја северна Македонија.

k3b

Член од
17 декември 2010
Мислења
2.811
Поени од реакции
4.287
Не знам ја секаде у мојот пасош сеа иам олкав штембиљ кј шо пишуе дека пасошот е у сопственост на република таму некоја северна Македонија.
Како пишуваше предходно надвор од Македонија а како пишува сега? Исти кур различно пакување? Каде тоа секогаш пишувало Република Македонија надвор од државава?

Се читаме?

Kajgana Shop

На врв Bottom