У тај случај "нат-преварата" е смешна. Каков натпревар бога ти? Кој ке симне поубава фотка?Ама натпреварот не е јас дур се лапам! Ни јас не сум на сликатанасловот е бакнеж, не мора да е сопствен
иначе нема догласување![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
У тај случај "нат-преварата" е смешна. Каков натпревар бога ти? Кој ке симне поубава фотка?Ама натпреварот не е јас дур се лапам! Ни јас не сум на сликатанасловот е бакнеж, не мора да е сопствен
...тоа сакав да кажам дека темата беше „бакнеж„ а не „гледајте ме јас правам селфие кога се бакнувам“, а и поштен играч сум, сопствени фотки ми се најубави затоа што се од мене направени, ама тоа да се мрчи за ноџињата што имаат фармерки, па не се важи, ама кога му дојде редот, ни фармерка не видовме ни мајца не видовме, само таму неколку прсти!Ама натпреварот не е јас дур се лапам! Ни јас не сум на сликатанасловот е бакнеж, не мора да е сопствен
фала на гласот, многу ми значиАбе благе везе немате. Филмате се со фејк слики као мали деца. Анонимноста светиња била.
Излавам ја од тука.
Коцка бе. Ја за Агдето си галсав, пошо е со оригинална слика. Провери там. Ипак фала за пољубацо. Сеа одма ке пуштам redtube . Good bye.фала на гласот, многу ми значи![]()
Чекај, чекај, требаше да бидеме НИЕ на фотографиите?За Ацид несум сигурен дали се стварно они на сликата. Агда сите знаат дека е тоа оригинална слика со нејзиното хафнарфјордурче. Калимеро јесте оригинална. Највероватно и на кочка е оригинална затоа шо е доста дискретна.
Другите ја незнам зашо учествуваат со рандом слики од гугл.
@коцка Ако гласам сега за еден, ке можам ли после и за друг, или не? Ма каков друг бе, нема конкуренција.
Едит: Шо трескам глупости. И Ацид сто посто не е олимпија на сликата.
Абе види коа агда можела зашо да не можат и другите. Нормално дека може дискретна да биде сликата непрепознатлива за идентитетите како на калимеро. Ај да речеме се прифаќа и тоа шо си ја сликал сликата, ама другите ставале само рандом слики шо ги симнале. Е тоа е веќе детски.Чекај, чекај, требаше да бидеме НИЕ на фотографиите?
Ова прв пат го читам, а ја проверив пак и темата со пријави - не гледам вакво нешто.
@коцка, те молам појасни. Ако требало стварно да бидеме ние на сликата со бакнеж, тогаш слободно отстрани ја мојата.
@Govinda, секако дека не сум јас. Ова се двајца навивачи на Р.К Вардар на денот на славје за европската титула. Добро 90% од членовите на форумов ме знаат кој сум, па не знам зошто некој би помислил дека јас сум ја ставил фоткава за да ве убедам дека сум јас на неа. Јас сум АВТОР на фотографијата.
Edit:
Сега ги читам и останатите коментари, очигледно не сме грешка, туку @Govinda пак си праи да му биде исполнет денот![]()
ти благодарам што и во иднина одлучи да гласаш за мене, многу ми значиАбе види коа агда можела зашо да не можат и другите. Нормално дека може дискретна да биде сликата непрепознатлива за идентитетите како на калимеро. Ај да речеме се прифаќа и тоа шо си ја сликал сликата, ама другите ставале само рандом слики шо ги симнале. Е тоа е деќе детски.
Зато ја више неќу гласати за нико....Осим у изузетним случајевима ако слУчааајно Агда не учествује.
Коцка срцка, добро е шо си хумористична, само една мало саветче! Покушај да бидеш своја. Не ги имитирај другите.ти благодарам што и во иднина одлучи да гласаш за мене, многу ми значи![]()