Фото натпревар #163 Бакнеж -> ГЛАСАЊЕ

• Креатор на темата Креатор на темата коцка
  • Време на започнување Време на започнување

лап лап тип топ?

• Вкупно гласачи
    63
  • Гласањето е завршено на .
Ама натпреварот не е јас дур се лапам! Ни јас не сум на сликата :) насловот е бакнеж, не мора да е сопствен ;)

иначе нема догласување :(
У тај случај "нат-преварата" е смешна. Каков натпревар бога ти? Кој ке симне поубава фотка? :facepalm:

Ама натпреварот не е јас дур се лапам! Ни јас не сум на сликата :) насловот е бакнеж, не мора да е сопствен ;)
иначе нема догласување :(
...тоа сакав да кажам дека темата беше „бакнеж„ а не „гледајте ме јас правам селфие кога се бакнувам“, а и поштен играч сум, сопствени фотки ми се најубави затоа што се од мене направени, ама тоа да се мрчи за ноџињата што имаат фармерки, па не се важи, ама кога му дојде редот, ни фармерка не видовме ни мајца не видовме, само таму неколку прсти! :sneaky:
... еве го францускиот пар чиј бакнеж го споделив! ми беа интересни оти не само генерациски беа во поголема разлика, туку и по висина, па си реков мушкото ќе му седне во скут на момичето, такво време дојде :pos:

DSCF8058.jpg

На Агда сликата некако највише ми зрачеше она #Љубов.
Сликата на ацид исто така, некако посебна.

Криво ми е што немаше опција за повеќе да се гласа... Пошто реално и на Калимеро сликата е буквално, зрачи за хаштаг #Љубов. А Бенд некако ми е баш Артови....

Може еден од најдобрите и нај блиските фото натпревари до сега :D

гласав за дечкото со карираното костимче

Дечкото од сликата на Агда многу ми личи на еден Италијанец што го познавам, ама веројатно не е тој :D

Абе благе везе немате. Филмате се со фејк слики као мали деца. Анонимноста светиња била.
Излавам ја од тука.

фала на гласот, многу ми значи :backa:
Коцка бе. Ја за Агдето си галсав, пошо е со оригинална слика. Провери там. Ипак фала за пољубацо. Сеа одма ке пуштам redtube . Good bye.

За Ацид несум сигурен дали се стварно они на сликата. Агда сите знаат дека е тоа оригинална слика со нејзиното хафнарфјордурче. Калимеро јесте оригинална. Највероватно и на кочка е оригинална затоа шо е доста дискретна.
Другите ја незнам зашо учествуваат со рандом слики од гугл.
@коцка Ако гласам сега за еден, ке можам ли после и за друг, или не? Ма каков друг бе, нема конкуренција.
Едит: Шо трескам глупости. И Ацид сто посто не е олимпија на сликата.
Чекај, чекај, требаше да бидеме НИЕ на фотографиите?
Ова прв пат го читам, а ја проверив пак и темата со пријави - не гледам вакво нешто.
@коцка, те молам појасни. Ако требало стварно да бидеме ние на сликата со бакнеж, тогаш слободно отстрани ја мојата.

@Govinda, секако дека не сум јас. Ова се двајца навивачи на Р.К Вардар на денот на славје за европската титула. Добро 90% од членовите на форумов ме знаат кој сум, па не знам зошто некој би помислил дека јас сум ја ставил фоткава за да ве убедам дека сум јас на неа. Јас сум АВТОР на фотографијата.

Edit:
Сега ги читам и останатите коментари, очигледно не сме грешка, туку @Govinda пак си праи да му биде исполнет денот :D

Чекај, чекај, требаше да бидеме НИЕ на фотографиите?
Ова прв пат го читам, а ја проверив пак и темата со пријави - не гледам вакво нешто.
@коцка, те молам појасни. Ако требало стварно да бидеме ние на сликата со бакнеж, тогаш слободно отстрани ја мојата.

@Govinda, секако дека не сум јас. Ова се двајца навивачи на Р.К Вардар на денот на славје за европската титула. Добро 90% од членовите на форумов ме знаат кој сум, па не знам зошто некој би помислил дека јас сум ја ставил фоткава за да ве убедам дека сум јас на неа. Јас сум АВТОР на фотографијата.

Edit:
Сега ги читам и останатите коментари, очигледно не сме грешка, туку @Govinda пак си праи да му биде исполнет денот :D
Абе види коа агда можела зашо да не можат и другите. Нормално дека може дискретна да биде сликата непрепознатлива за идентитетите како на калимеро. Ај да речеме се прифаќа и тоа шо си ја сликал сликата, ама другите ставале само рандом слики шо ги симнале. Е тоа е веќе детски.
Зато ја више неќу гласати за нико....Осим у изузетним случајевима ако слУчааајно Агда не учествује.

Последно уредено:
Абе види коа агда можела зашо да не можат и другите. Нормално дека може дискретна да биде сликата непрепознатлива за идентитетите како на калимеро. Ај да речеме се прифаќа и тоа шо си ја сликал сликата, ама другите ставале само рандом слики шо ги симнале. Е тоа е деќе детски.
Зато ја више неќу гласати за нико....Осим у изузетним случајевима ако слУчааајно Агда не учествује.
ти благодарам што и во иднина одлучи да гласаш за мене, многу ми значи :smirce:

ти благодарам што и во иднина одлучи да гласаш за мене, многу ми значи :smirce:
Коцка срцка, добро е шо си хумористична, само една мало саветче! Покушај да бидеш своја. Не ги имитирај другите. ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom