Предлози и свое видување на актуелните фотки на натпреварот!

• Креатор на темата Креатор на темата Toto.toto
  • Време на започнување Време на започнување
Ама ако стајш и ти фотка!
Немам шанси јас поред вас и вашите уметнички, сликарски, шармерски способности..ќе си останам само верен навијач на темава, редовен гласач..не бојкотирам избори:backa:

Ама ако стајш и ти фотка!
Нека биде темата бакнеж, ама да не сме лимитирани на усни на усни ѓенско со машко. Нека е бакнеж! Сега ќе отворам тема пред оваа @bijons да ми се испонаша и тука како газда, нова тема, дава правила... o_O

Нека биде темата бакнеж, ама да не сме лимитирани на усни на усни ѓенско со машко. Нека е бакнеж! Сега ќе отворам тема пред оваа @bijons да ми се испонаша и тука како газда, нова тема, дава правила... o_O
...не си фер, али ај нема веза... секаде пишав со твој „амин“ ! :(

Имам една замисла.....за следна утакмица....Снејк да се вика.
Вака е боље....да ве опраам малку да не се карате, иако не сум по фотки многу..

Мислам дека е во ред предлогот, но само ако се согласи и победникот на претходниот натпревар, да му ја испочитуваме сепак првичната идеја, кога веќе не можеме да му врачиме реален трофеј за победата. :)

Мислам дека е во ред предлогот, но само ако се согласи и победникот на претходниот натпревар, да му ја испочитуваме сепак првичната идеја. :)
Фраерот е многу изгубен и од победава возбуден па не знае што сака
Да испијам кафево па отварам тема
Анонимно примам фотки ако сакате ;)

...е да де видов суптилноста во нокти, и со тоа емо кругот на главата, кропирај ја фотката и направи нешто

И понатаму го чекам твојот одговор и дообјаснување околу ова, кога веќе си ме 'рчнала, испочитувај ме и одговори ми.

Какви нокти и емо-кругови, не те сфатив? :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom