- Член од
- 14 август 2006
- Мислења
- 45.684
- Поени од реакции
- 85.550
Абе спортска постои уште? Игра некој тоа?
Не ми се верува дека може тоа да постои покрај кладилнициве.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Додај една за "излечени" да гласам и јас.Глеаш, не ми текна у моменто. Готово, додадена опцијата.![]()
Има бесплатна спортска за сите со Спортлајф членска картичкаАбе спортска постои уште? Игра некој тоа?
Спортлајф е кладилница. И они ли организираат спортска прогноза?Има бесплатна спортска за сите со Спортлајф членска картичка![]()
![]()
Ако под спортска прогноза мислиме горе-долу на истата работа, тогаш да. Со таа разлика што овде даваат награда ајфон, а што давале порано не ќе е лошо да ни раскажеш.Спортлајф е кладилница. И они ли организираат спортска прогноза?
Нема поента постоењето на спортска прогноза, откога се појавија кладилнициве.
Е за жал ја нема веќе опцијата за додавање други одговори. Добро е инаќе шо се излезел од калта буразеру. Јас знам ногу зависници. Еден лани фана Џек Пот, чисти 1.5 милион денара, или 25000 еври. Неколку месеци беше цар, затим опет иста песма. Тај батка знае за една ноќ да ќара 2-3000 евра, ама и исто толку да исчуре. Незгодно ми е да му се јавам да го прашам како се снаваѓа овие 2 месеца. Ваљда со алкохол и играње слот игричките за забаваДодај една за "излечени" да гласам и јас.
Шо викаат за некој алкоси, не знам дали е се лечел ама излечен не е
Долг период сум чист, се надевам дека така ќе остане оти втор пат нема да има излез.
А шо е тоа у кладиониците бе буразер бе? Спортка непрогноза? Ако мислеш на онаа уште од СФРЈ која ја имаше у македонска лотарија...Спортлајф е кладилница. И они ли организираат спортска прогноза?
Нема поента постоењето на спортска прогноза, откога се појавија кладилнициве.
Зошто во анкетава нема опција за некој кој ниеднаш не играл? Бидејќи прашањето е “дали сте играле“, па логично е да има опција “не“ или до толку ендемски вид сме![]()
Чекај малку, ти не си машко?