Lester Freamon
A man of focus, commitment, sheer will...
- Член од
- 14 јануари 2015
- Мислења
- 16.241
- Поени од реакции
- 36.549
Driver Hub и Driver Booster ви се ок алатки за симнување на драјвери.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
На 3 google drive-aМомемтално користам 32 битен Вин 10 е лошо е што се заебав само со 1 партиција сега користи само 2 гига рам а има 4. За да сменам во 64 бит за да ги користи 4те гига треба претходно некаде да ги ставам побитните работи што ми зафаќаат околу 40 гига. На усб не ми се ставаат бидејки е бавно 10 мг во секунда. Onedrive може до 5 гига најмногу. Па некој предлог каде да ги уплоад најбрзо па потоа си ги вратам?
Sent from my SM-A705FN using Tapatalk
Додека чекаше одговор мош пола од фајловите ке ти беа вече на усб. Иначе гугл драјвови. Отвори си 3-4 акаунта.Момемтално користам 32 битен Вин 10 е лошо е што се заебав само со 1 партиција сега користи само 2 гига рам а има 4. За да сменам во 64 бит за да ги користи 4те гига треба претходно некаде да ги ставам побитните работи што ми зафаќаат околу 40 гига. На усб не ми се ставаат бидејки е бавно 10 мг во секунда. Onedrive може до 5 гига најмногу. Па некој предлог каде да ги уплоад најбрзо па потоа си ги вратам?
https://mega.nz/startpage Ако веќе си запнал да аплоадираш. Каде год да аплоадираш (освен ако немаш некој супер брз интернет) ќе е поспоро отколку на УСБ.Момемтално користам 32 битен Вин 10 е лошо е што се заебав само со 1 партиција сега користи само 2 гига рам а има 4. За да сменам во 64 бит за да ги користи 4те гига треба претходно некаде да ги ставам побитните работи што ми зафаќаат околу 40 гига. На усб не ми се ставаат бидејки е бавно 10 мг во секунда. Onedrive може до 5 гига најмногу. Па некој предлог каде да ги уплоад најбрзо па потоа си ги вратам?
32 битен Вин 10 треба да ти користи околу 3.4 гига од 4 гига рам. Ако ти чита само 2 гига рам тогаш не би требало да е до виндоусот. Ако имаш 2 плочки по 2ГБ рам, провери ги, да не ти е откачена едната или да не ја чита.Момемтално користам 32 битен Вин 10 е лошо е што се заебав само со 1 партиција сега користи само 2 гига рам а има 4. За да сменам во 64 бит за да ги користи 4те гига треба претходно некаде да ги ставам побитните работи што ми зафаќаат околу 40 гига. На усб не ми се ставаат бидејки е бавно 10 мг во секунда. Onedrive може до 5 гига најмногу. Па некој предлог каде да ги уплоад најбрзо па потоа си ги вратам?
Ова и мене ме зачуди значи си пишува 4 гига(2се користат) значи ги чите и 2плочки е сега зошто не користи 3.5 гига пробав и преку msonfig со штиклирано и без штиклирано за тоа макс мемори и никако не бива. Инаку да биде со 3.5 не го ни менам во 64 бита.32 битен Вин 10 треба да ти користи околу 3.4 гига од 4 гига рам. Ако ти чита само 2 гига рам тогаш не би требало да е до виндоусот. Ако имаш 2 плочки по 2ГБ рам, провери ги, да не ти е откачена едната или да не ја чита.
Sent from my SM-A505FN using Tapatalk
Ако ова што го кажуваш сега е во my cumputer па properties, или на вин10 this pc па properties и во делот систем ти стои installed memory ram 4GB (used 2 GB), нека потврди и некој друг ама ако имаш onboard (интегрирана) графичка може го користи останатиот дел од рамот.Ова и мене ме зачуди значи си пишува 4 гига(2се користат) значи ги чите и 2плочки е сега зошто не користи 3.5 гига пробав и преку msonfig со штиклирано и без штиклирано за тоа макс мемори и никако не бива. Инаку да биде со 3.5 не го ни менам во 64 бита.
Не е интегрирана 100%Ако ова што го кажуваш сега е во my cumputer па properties, или на вин10 this pc па properties и во делот систем ти стои installed memory ram 4GB (used 2 GB), нека потврди и некој друг ама ако имаш onboard (интегрирана) графичка може го користи останатиот дел од рамот.
Sent from my SM-A505FN using Tapatalk
[emoji1787] нормално знам.Тачно. Каква графичка имаш, знаеш ли?
Може повеќе работи други да бидат, ама кога зборнавме за графичката прво провери во биос сетинзите primary graphic adapter што ти е одбрано и share memory која вредност ти ја има.Не е интегрирана 100%
Друже. Ми се ту трудимо да ти помогнемо , а ти се смејеш јеботе! И ден денеска има неписмени компјутерски шо буквално појма немаат шо е процесор, шо графичка итд. Туку ти до сега и ке префрлеше стварите на усб, и ке удреше нова инсталација. А најубаво да си појачаш рамче на 8гига.[emoji1787] нормално знам.