коцка
Curiouser and curiouser!
јас би ја чуваја за некоја поперверзна темаДоколку се интервенира и видоизмени, зошто да не? Јас сум за делото на нашио Маљевич да ја види светлината на денот!

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
јас би ја чуваја за некоја поперверзна темаДоколку се интервенира и видоизмени, зошто да не? Јас сум за делото на нашио Маљевич да ја види светлината на денот!
Прегледај го приврзокот 246961
@BenDover
Извини се или не ти кажувам на која членка се ноџињава, а ни тие другите што само што стигнаа во дм!
Еднаш и јас а и другите мисламзборевме дали слика од слика може да се пријавува тука. За мене е не! Не значи ако сликнам позната фотографијадека таа фотографија е моја лична.
Нека се изјаснат еве и другите
соу кјут дека мислиш дека е готово меѓу нас хе хе хе
Реков летврток само за да почекам нови фотки, не за деуго. Сега баш и се спремав да ги тегнам мислењата...можеме овде да се префрлиме со коментарите на актуелната тема за „Фото- женски нозе“, така да ако има можност тука коцка да ги префрли коментарите, а таму да останат само фотките...супер би било...инаку мое лично мислење дека е касно до четворток, а недела а четворток исти број фотки ќе бидат поставени, башка рековме дека да биде поефективно поставување и гласање во карантинов, јас мислам дека до четворток би требало веќе друга тема да се има... што милиш коцка да биде ова поставување до недела навечер? а? ако не можеш си зафатена ќе ти помогнам ако сакаш за отварање тема за гласање....
Тууууу ама лесно се откажувате...Nishto... samo kje ve sledam ovoj natprevar.... ako ima tema za umetnicka fotografija kje ja stavam Crn Kvadrat.... ja i Anon ostanavme nesvateni jbg...
![]()
Па коа не се цени уметнос...Тууууу ама лесно се откажувате...
Докажете ни со уште поголема уметност! Нова фотка!Па коа не се цени уметнос...
Кој гарантира дека и таа фотка нема да ја има истата судбина?Докажете ни со уште поголема уметност! Нова фотка!
Докажете ни со уште поголема уметност! Нова фотка!
не сум одговорна за бришењата...Зошто недемократски беа избришани моите предлози за темата на некој иден фото-натпревар, кога можеа само да бидат преместени тука?! Наивно и сосем безопасно пишав дека не треба да има полова дискриминација, хиперсексуализација и објектификација само на женското тело т.е. фотки од само женски ноџиња, цициња и г'зиња, всушност, страници и страници има со такви теми и фотки на форумов. Убав предлог дадов да блеснат малку згодните глутеуси и на машките претставници тука, како освежување и промена. Протестирам!
дали за ова мислење протестираш?Ништо, добри се од нив да се сплете некое џемперче. Издепилирани се ипак поестетски на око, да л'сне од убаиње таа компактна, цврста машка форма, у античката уметност многу третирана, а денес неправедно подзаборавена. Пошто темава е уметничка пред сè. Овие дискусии ипак треба да идат у темата „Предлози околу фото-натпреварите...
не сум одговорна за бришењата...![]()
ги има сите твоие мислења, само мужите беа елиминираниМи мириса на машко масло тоа, „кисело“... Хм, се прашувам кој би можел да биде.![]()
ги има сите твоие мислења, само мужите беа елиминирани