Масакрот кај Смиљковско езеро | Осудените пуштени да се бранат од слобода

Казаки

Атаманот - Army of Christ
Член од
2 септември 2011
Мислења
1.526
Поени од реакции
1.969
Од кај да знам ја. Прашај го Заев. Он рече затоа го рестартира.
Сакаш од Косово изјава на функционер да ти постувам за тоа дека не е битно кои се неправилностите, битно е дека Заев мора да го рестартира случајот?
Дури тебе и Заев ве чекавме да ја објавите вистината, за која ти викаше дека ќе сме се срамеле се што пишуваме, се промени нешто во обвинението или процесот, сем обвинетите од слобода што се бранат?

Член од
18 јули 2018
Мислења
1.068
Поени од реакции
4.260
После темата на DenaM, оваа ми е одлична за пауза уз кафе.....

А шо беше финтата со Скопје 2014, и зашто Зајко не го амнестираше Грујо?

Чисто да не е офтопик :coffee:
Како е оваа тема (со наслов Масакрот кај Смилковското езеро) одлична за пауза уз кафе, каква врска има Скопје 2014 со случајот Монструм и како ова не е офтопик?

Член од
14 август 2006
Мислења
45.454
Поени од реакции
84.866
Дури тебе и Заев ве чекавме да ја објавите вистината, за која ти викаше дека ќе сме се срамеле се што пишуваме, се промени нешто во обвинението или процесот, сем обвинетите од слобода што се бранат?
Не знам.
Не можам да знам дали во процесот нешто се сменило. Не ме пуштаат на тие рочишта. Ти реков, Заев прашај го.

Мене лично ме интересира да се затвори случајот, судски.
Автоматски споено мислење:

Сум грешел.
Не може да се срами некој кој нема основни човечки карактеристики.

Bodhidharma

Член од
17 септември 2011
Мислења
10.783
Поени од реакции
15.399
Не знам.
Не можам да знам дали во процесот нешто се сменило. Не ме пуштаат на тие рочишта. Ти реков, Заев прашај го.

Ни ти не знаеш што те интересира....не знаеш веќе кај тераш :)

Казаки

Атаманот - Army of Christ
Член од
2 септември 2011
Мислења
1.526
Поени од реакции
1.969
Не знам.

Автоматски споено мислење:

Сум грешел.
Не може да се срами некој кој нема основни човечки карактеристики.
Случајот судски беше затворен бе теле... Само тебе тогаш те интересираше да се преотвори одново, зошто некој со инка ти турил во тоа лејката дека нешто се крие од тебе.

Си грешел... Ок, да си грешел не е страшно! Него и пред години да ти ги пребара човек мислењата, а и сега луташ ко воле пред матадор.

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.491
Поени од реакции
24.265
Добро владе, што и да мислиш у главата за мене може на друга тема.
Абе ти реков ја, можеме ние да се дружиме (и е се дружиме) повеќе на форумов, али не у оваа тема.
So mu fali na ovaa, naprotiv bas e idealna za da ve vlecka koj ke stigni.

Член од
8 јануари 2020
Мислења
806
Поени од реакции
2.020
Боди, те чекаат на плажа.
Не се занимавај со теми за возрасни.
Лорду, па ти си бил возрасен?
Шо не кажа порано, колку сериозен муабет можеффме да си правиме....

Немој да ми кажеш дека и Анон е...

Имам информации дека случајот е поврзан со Скпје 2014, шо мислите вие?

До следното :coffee: .....

Член од
14 август 2006
Мислења
45.454
Поени од реакции
84.866
Лорду, па ти си бил возрасен?
Шо не кажа порано, колку сериозен муабет можеффме да си правиме....

Немој да ми кажеш дека и Анон е...

Имам информации дека случајот е поврзан со Скпје 2014, шо мислите вие?

До следното :coffee: .....
те вика боди на плажа
фалиш
сокчињата и цицките без тебе не идат

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.491
Поени од реакции
24.265
Случајот судски беше затворен бе теле... Само тебе тогаш те интересираше да се преотвори одново, зошто некој со инка ти турил во тоа лејката дека нешто се крие од тебе.

Си грешел... Ок, да си грешел не е страшно! Него и пред години да ти ги пребара човек мислењата, а и сега луташ ко воле пред матадор.
Ocekuvase nesto vo bombite koi mu gi veti Zaev, nesto spektakularno so koe pazi site nie koi na vremeto im voocivme sto ke se slucuva ke sme se isposerele pritoa aludirajki na povrzanosta na najverojatno na Gruevski i VMRO ili sto i da mu se motase po toa zakrzlavenite nevroni. Toa mu bese pobitno od ubijcute da ostanat vo zatvor. Gi pusti kurban decata, tie bea kolateralna steta za nego, ova drugito mu bese mnogu pobitno, sto imal Zaev vo bombite, djabe sega izigrava nesto zagrizen ili neznam sto. Ima dno dna od ljuge i edno 100 mesta podolu od niv e Beric.

Член од
16 февруари 2007
Мислења
2.780
Поени од реакции
8.235
Тие што не знаете - прашајте поарно. Не пишувајте дека не било разрешено убиството, срамота е. За убиството имаше пресуди, доживотен затвор за извршителите. Се понатаму може да се однесува на соучесници, на нови докази за инволвираност на трети лица. За тоа убиство правосилно беше пресудено. Во време на Груевски. Во прилично брза и ефикасна постапка на собирање докази, прибирање сведоци и лоцирање осомничени. Тоа е факт.

Исто е факт дека Заев, Фатма и Врховен, со нивните полтрони им се измочаа на гробовите на децата и без причина го вратија судењето на почеток за да заглави процесот вечно, да нема пресуди и овие или да избегаат или слободно да шетаат.

Ако некој вика дека не е добро да се политизира овде и мисли дека тоа е агенда, тој некој треба да сфати дека политиката на Заев и СДС се замешаа во овој случај и застанаа на страна на радикалниот ислам, ги ослободија убијците и не дадоа ниту една причина, ниту еден материјален доказ или индиција зошто тоа го направија. Оправдано е и мора константно ова да се повторува, никогаш да не се заборави името на Зоран Заев, човекот кој ги ослободи убијците на деца, на кои им беше пукано во грб, клекнати, од верски причини, со умисла, за Велигден..

Natan 3.0

Bitch Божји
Член од
17 февруари 2019
Мислења
1.598
Поени од реакции
5.064
Убиствата кај Смилковското Езеро се случилја на 12 април 2012 година, колку ме служи помнењето, а претходната владејачка гарнитура беше урната од власт по настаните од април, 2017 година. Колку време тоа точно било потребно правосилната пресуда и практично да се изреализира, дали сепак некои 5 години не беа доволни за тоа? Чисто онака лаички си прашувам.

Диле Јоргачев

Одделение за заштита на народот
Член од
3 април 2017
Мислења
8.693
Поени од реакции
28.205
Убиствата се случилја на 12 април 2012 година, колку ме служи помнењето, а претходната владејачка гарнитура беше урната од власт по настаните од април, 2017 година. Колку време тоа точно било потребно правосилната пресуда и практично да се изреализира, дали сепак некои 5 години не беа доволни за тоа? Чисто онака лаички си прашувам.
Многу поише време им требаше за да ги осудат,во споредба со рекордното време со кое Заев ги ослободи

Член од
16 февруари 2007
Мислења
2.780
Поени од реакции
8.235
Колку време тоа точно било потребно правосилната пресуда и практично да се изреализира, дали сепак некои 5 години не беа доволни за тоа? Чисто онака лаички си прашувам.
Како правосилна пресуда наречена доживотен затвор практично треба да биде реализирана во „некои 5 години“? Како се изведува овој неверојатен маневар на практична реализација на доживотен затвор во тие 5 години?
Абе дај поќутете си...

Kajgana Shop

На врв Bottom