Часовници

Ако сакаш да нарачаш од интернет ти препорачувам https://www.creationwatches.com/mindex.php инаку во Скопје ги има на плоштад во хронометар, имаат солиден избор.

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
Едно прашање доколку имаш искуство со нарачки од странава, дали на пр ако нарачам саат 150 евра ќе имам додатни трошоци на царина??

Едно прашање доколку имаш искуство со нарачки од странава, дали на пр ако нарачам саат 150 евра ќе имам додатни трошоци на царина??
Нормално е да имаш царина и данок, ама ако имаш среќа да не ти го проверат пакетот ќе поминеш без тоа. Зависи каква среќа ќе имаш. Тоа нема врска конкретно со оваа страна, ова важи за сите порачки од интернет од странство.

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

Часовнициве и двата на поклон ги добив ама многу ми се големи. На розевиот ми пукна стаклото. Може некако да се скратат за да ми бидат точни? И розевиот дали се мења стаклото, ради цирконите околу?
И каде прават вакви услуги? :D IMG_20200302_113539.jpgIMG_20200302_114333.jpg

Часовнициве и двата на поклон ги добив ама многу ми се големи. На розевиот ми пукна стаклото. Може некако да се скратат за да ми бидат точни? И розевиот дали се мења стаклото, ради цирконите околу?
И каде прават вакви услуги? :D Прегледај го приврзокот 235836Прегледај го приврзокот 235837
Однеси ги на часовничар, ќе ја скратат белезицата. На тој со стаклото скршено што му, е не вреди да се сменува.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom