Vidiš da ih pola misli da su to liste... Haha...nastade frka oko cnofigs, isto je i na jednom drugom forumu, svaki treci post "please mac devil scanner" i to vec duze vreme ... ljudi nemojte da se lozite tako lako .....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Vidiš da ih pola misli da su to liste... Haha...nastade frka oko cnofigs, isto je i na jednom drugom forumu, svaki treci post "please mac devil scanner" i to vec duze vreme ... ljudi nemojte da se lozite tako lako .....
Opet si se pojavio da s...s?Nemas drugu zabavu nego da zajebavas ljude kao i obicno?Ma taj Kljuki e sumliv otkak se poavil ovde pamtis li zena mu trazila Kino HD i ot tada samo on se javlja nesto zena mu nestala.
Doduse, trebali su samo pinovi 2, 3 i 5, s tim da si 2 i 3 trebao ukrizati.Прегледај го приврзокот 238518
da se vratimo 20 god unazad a zakljucak izvucite sami ?
ljudi pravili sw za stotine risivera jel placo neko skines flesujes ako znas ako ne ubijes rec i .
imam ga i danas, zadnji put koristen pre par godina....Прегледај го приврзокот 238518
ljudi pravili sw za stotine risivera jel placo neko skines flesujes ako znas ako ne ubijes rec i .
ti si druze legenda ! ima jos dobri ljudi nekazem ali hocu samo da kazem kavi smo to ljudiDoduse, trebali su samo pinovi 2, 3 i 5, s tim da si 2 i 3 trebao ukrizati.![]()
To je bilo mnogo zanimljivijeDoduse, trebali su samo pinovi 2, 3 i 5, s tim da si 2 i 3 trebao ukrizati.![]()
"Ja ne krijem da sam dao cijeloj vip zoni besplatno tvviet. Nisam imao nikakve uslove osim da se ne radi resstream kanala."
Onda kazem, da su losi reketasi !Pa ako je reket, sto sam ukinuo onda i nedam nikome. ahahah
jebo listu 13 kanala za 13 ojraPa ako je reket, sto sam ukinuo onda i nedam nikome. ahahah
to sam ja govorio , ali slabo ko cujeПрегледај го приврзокот 238518
Normalno ,kolku samo platil za avtorski prava .jebo listu 13 kanala za 13 ojra