Matador Hectorra 3 MP47
Will the Matador MP 47 Hectorra 3 suit your car? Find the best tyre for your car read 23 reviews for the Matador MP 47 Hectorra 3 and compare to other High performance tyres at tyre reviews
www.tyrereviews.co.uk
Јас ги возам на колата, одлични се за цената. Околу 2800 ден парче, 195/55/15, брзински индекс V do 240 kmh. Би рекол дека ги имаат 90 ако не и 95 % од перформансите на премиум гума како Мишелин. Стварно треба да размисли човек дали се исплати да дадеш дупло повеќе за премиум гуми ако не возиш некоја кола од 250-300 коњи и нагоре.
Све тоа убаво. Али кога ке се изгориш, после и на ладно дуваш.
Така јас пред некоја година ставив ТИГАР летни гуми 2500 ми ги начукаа со се јајца. И што да ти кажам тиња од гума. Тоа е пластика не гума.
Затоа сеа се што мењавам на колата гледам да биде премиум квалитет и да биде бренд. Толку многу имам уложено во колата што и самата не вреди да ја купиш колку што имам ставено. Али не жалам пари за своја душа ке ја чувам до крај.
Се мислам за Good Year па да видам каде ги има пошо тешко се наоѓаат 13" поготово нови 2019/2020 годиште.
Nokian како средно-висока класа на гума ми ја понудиа и солидна цена има 2600 ден од гума. Наводно НОКИАН од лани се рачунале како премиум гуми но не знам тоа колку е точно пошо би ги знаеле сите како познатите брендови да не ги набројувам.