Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Никаде не е напишано дека може забтројца да се гласа, нешто се смешало ради тоа мождаШто е работаваа, гласав за Шутрак, Калимеро и Бијонс, а кога стиснав ГЛАСАЈ излезе гласот на БенДовер?????![]()
Univerzumot te koregiraШто е работаваа, гласав за Шутрак, Калимеро и Бијонс, а кога стиснав ГЛАСАЈ излезе гласот на БенДовер?????![]()
Nemam ja protifff... nekoj gi sledi znacite na univerzumot... nekoj ne... slobodna volja neli....Гласот ќе се брои за тој за кој што сака @pozdrav eden topol![]()
Не е за кого е речено, туку за кого е печеноГласот ќе се брои за тој за кој што сака @pozdrav eden topol![]()
univerzumot sakashe da imam barem eden glas...Не е за кого е речено, туку за кого е печено
Бидна што бидна, му дадов глас и ја кидна...хахаха..![]()
Сеа демек на оооо душшааааа ќе му дадам и јас еден сакаш да паднеме?univerzumot sakashe da imam barem eden glas...![]()
Ја го викам... оооо дуууушичка... ко мало детенце појако ми е..... или... аха сега ко тетките почнавме а.....Сеа демек на оооо душшааааа ќе му дадам и јас еден сакаш да паднеме?
е нема!!!!![]()
Љубоморен!Ќе мрзнеш на -10 со инфицирано око за да го сликаш протестот против најголемиот загадувач во Скопје, ќе ја објавиш најсподелуваната фотографија од настанот во натпревар и на крај ќе победи фотка која нема врска со екологија и загадувањеПак си гласав сам за себе!
![]()
Да бе, ама затоа препознавте дека вреќи со песок до пристаниште се поврзани со загадувањеЉубоморен!
шала на страна, јас не препознав и не знаев штп е фотката.Башка знаеш дека тука сме поише експерти од тие што ти ја споделувале![]()