#155 тема екологија/загадување -> ГЛАСАЊЕ

• Креатор на темата Креатор на темата TrendS
  • Време на започнување Време на започнување

Најдобра фотка има

• Вкупно гласачи
    40
  • Гласањето е завршено на .
@bijons

Не толку што сме пријатели, туку ради активизмот, дава придонес во подигањето на свеста за контаминацијата на Штип, што само по себе објаснува многу..

Што е работаваа, гласав за Шутрак, Калимеро и Бијонс, а кога стиснав ГЛАСАЈ излезе гласот на БенДовер?????:toe:
Никаде не е напишано дека може забтројца да се гласа, нешто се смешало ради тоа можда

Сеа демек на оооо душшааааа ќе му дадам и јас еден сакаш да паднеме?
е нема!!!! :)
Ја го викам... оооо дуууушичка... ко мало детенце појако ми е..... или... аха сега ко тетките почнавме а.....

Инаку пикавци толку заслужуваат... само ми е битно 1 барем... да не сум до толку несватен ко.... Анон!

Ќе мрзнеш на -10 со инфицирано око за да го сликаш протестот против најголемиот загадувач во Скопје, ќе ја објавиш најсподелуваната фотографија од настанот во натпревар и на крај ќе победи фотка која нема врска со екологија и загадување :nesumjas: Пак си гласав сам за себе! :D

Ќе мрзнеш на -10 со инфицирано око за да го сликаш протестот против најголемиот загадувач во Скопје, ќе ја објавиш најсподелуваната фотографија од настанот во натпревар и на крај ќе победи фотка која нема врска со екологија и загадување :nesumjas: Пак си гласав сам за себе! :D
Љубоморен!
шала на страна, јас не препознав и не знаев штп е фотката.Башка знаеш дека тука сме поише експерти од тие што ти ја споделувале:P

Љубоморен!
шала на страна, јас не препознав и не знаев штп е фотката.Башка знаеш дека тука сме поише експерти од тие што ти ја споделувале:P
Да бе, ама затоа препознавте дека вреќи со песок до пристаниште се поврзани со загадување :D

Се заебавам нормално, олабавете :D Јасно ми е дека никад нема да победам и дека има подобри од мене :D

Кого го интересира, тука е целата галерија: https://kajgana.com/protest-i-blokada-pred-cementarnica

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom