Дали јадете брокула?

• Креатор на темата Креатор на темата Аеродром
  • Време на започнување Време на започнување
Со дршката што праите? Ја обарувате, се јаде ли? Ме боли срце да ја фрлам, повеќе тежи од останатиот дел од цела брокула.

Инаку партали зеленчук, не знам што толку се згрозени луѓево од вкусот, нема некој прејак вкус, можеби обарена кога е малце е потешка али пак, далеку од гадно. Тоа колку е корисна башка муабет. Не ја конзумирам на секојдневно ниво, јебига скапичка е, поскапа е од кило ослич риба а тука негде е и со стекот, па зелката ми е другата алтернатива како финансиски и количински поисплатлива варијанта за секојдневно користење.

Nie doma site jademe brokula. Odlicna e i vo supa i dinstana vo kombinacija so drug zelencuk.

Салата од брокула е закон, многу малце обарена 5мин, со рендан морков и јаболкова киселина, плус може малце младо лукче или кромидче :love:

Инаку партали зеленчук, не знам што толку се згрозени луѓево од вкусот, нема некој прејак вкус, можеби обарена кога е малце е потешка али пак, далеку од гадно. Тоа колку е корисна башка муабет. Не ја конзумирам на секојдневно ниво, јебига скапичка е, поскапа е од кило ослич риба а тука негде е и со стекот, па зелката ми е другата алтернатива како финансиски и количински поисплатлива варијанта за секојдневно користење.

Обарена на пареа со сол, лимон и маслиново масло... И три кила стек, или од тоа перверзните, мрсни свињетини на Митре. :icon_lol:

Со дршката што праите? Ја обарувате, се јаде ли? Ме боли срце да ја фрлам, повеќе тежи од останатиот дел од цела брокула.
Јас ја фрлам.
Заедно со остатокот од брокулата.
Автоматски споено мислење:

Nie doma site jademe brokula. Odlicna e i vo supa i dinstana vo kombinacija so drug zelencuk.
бљак

Јас ја фрлам.
Заедно со остатокот од брокулата.
Автоматски споено мислење:

бљак
Zaboraviv da dopolnam, deka i przena vo maslo e odlicna vo kombinacija so drug zelencuk.

Mи се приповраќа од муабетиве.:pov:
како можете.....

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom