- Член од
- 3 мај 2019
- Мислења
- 20.178
- Поени од реакции
- 12.260
Батали го...мајка му сигурно била уролог а татко му премногу љубоморен.И пријателе, кажи ми татко, ти кога беше мал, каков му беше односот со мајка ти?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Батали го...мајка му сигурно била уролог а татко му премногу љубоморен.И пријателе, кажи ми татко, ти кога беше мал, каков му беше односот со мајка ти?
Од каде знаеш за чии постови зборувам?Desperate times call for desperate measures... Не' вдахнови темава, јбг.
А јас те сметав за најинтелигентниот тука...
да преформулирам, се слагам примитивно од мене..Па татко ми кога беше мал не ја познаваше мајка ми.
Се обидувам да те сватам... помогни ми...
Имаш уште еден саат и го трошиш овде. Иди таму у темата за Морал да пресудиш кој има право, ја или Шабанот!Мислиш дека ZXspectrum 48 може да сфати модерен компјутер?
сега си евидентно арогантен, дури и за сам себе.... персоната која е мека ти станува јасно дека е илузија нели?Мислиш дека ZXspectrum 48 може да сфати модерен компјутер?
и двајцата сте шабани бај д веј ботко....Имаш уште еден саат и го трошиш овде. Иди таму у темата за Морал да пресудиш кој има право, ја или Шабанот!
сега си евидентно арогамтен, дури и за сам себе.... персоната која е мека ти станува јасно дека е илузија нели?
До сега покажуваш знаци на нарцизоидно пореметување на личноста... пробувам да сватам од кој е.... од мама или од тате?
ја нон стоп ги праам уживај, често не ги поправам... него ја дијагноза имам... покрај дебели прсти...Толку те погоди ова со спектрумот што направи еден куп печатни грешки. Ако напишам Commodore 64 наместо ZXspectrum 48 ќе се смириш малку?
Ќе биде се во ред со тебе? Ме загрижуваш по малку.
ја нон стоп ги праам уживај, често не ги поправам... него ја дијагноза имам... покрај дебели прсти...
да се вратиме на тебе....
И... мама или тате?
Се возбудив за нашата средба во петок, сакам да те запознаам подобро.... касно е сега веќе да се одвозбудам.... и жал ме фаќа што од утре веќе нема да си тука... па го користам секој миг за да допреме подлабоко еден во друг....Мама, тате, неважно. Само ти не се возбудувај.

Се возбудив за нашата средба во петок, сакам да те запознаам подобро.... касно е сега веќе да се одвозбудам.... и жал ме фаќа што од утре веќе нема да си тука... па го користам секој миг за да допреме подлабоко еден во друг....![]()
егзекли, ме интригира зошто ми враќаш... уште кога посака да ме измочаш осетив хемија....Повторно си досаден.
Аперентли си му интересен. Екшли би рекол и дека има краш на тебе.егзекли, ме интригира зошто ми враќаш... уште кога посака да ме измочаш осетив хемија....